Chaga pulbrid ja eliksiirid annavad immuunsusele lisajõudu

Copy
Foto: Chaga OÜ

Chaga perekonnast leiab nüüdsest lisaks Chaga eliksiiridele uued Chaga pulbrid. Sisaldades rohkelt  B- ja C-vitamiini, annavad uudistooted organismile vajalikku lisajõudu ning neid on mugav kasutada erinevat toitude- näiteks smuutide- valmistamisel.

Ei ole olemas ühte imerohtu, mis aitaks kõigi tervisega seotud probleemide puhul. „Küll aga saab tervist tugevdada ja haigusi seeläbi ennetada,“ ütleb doktor Anu Adermann, Chaga meeskonna tootearendusjuht. „Rahvameditsiinis tuntud komponentide positiivset mõju uuritakse üha enam ka teaduspõhiselt. Juba tänaseks on leidnud kinnitust see, et Chaga eliksiiris ja pulbrites sisalduvad ravimtaimed aitavad meid hoida tervetena ja kaitsta organismi haiguste eest,“ lisab doktor Adermann.

Adermanni sõnul võimaldab tänapäeva tehnoloogia ühendada vana ja uue- tuua esivanemate retseptid moodsas kuues soovijateni. Sel moel rõõmustab tarbijaid Immuno pulber, mis sisaldab mustsõstra-, chaga-, astelpaju- ja kuusevõrsepulbrit. Pulber sisaldab rohkelt C-, B1- ja B2 vitamiini. Kui C-vitamiin on üks tugevamaid antioksüdante, mis organismi vastupanuvõimet tõstab, siis koostoimes B-vitamiiniga on tulemuseks tõeline superstaar meie organismi immuunsus- ja närvisüsteemi toetamisel.

Lisaks uuele Immuno pulbrile on uue pakendilahenduse saanud Chaga pulber, mis on suurepärane B1-, B2- ja B5 vitamiinide allikas. B1 ja B2 vitamiinid aitavad meie närvisüsteemil normaalselt funktsioneerida ning B2 seisab ühtlasi naha heaolu eest. B5 vitamiin on tuntud selle poolest, et vähendab väsimust ja kurnatust.

Kes peab lugu meie esiemade traditsioonidest, siis nende jaoks on Chaga meeskond arendanud välja Chaga tükid ehk musta pässiku tükid, mis sobivad samuti tõmmiste valmistamiseks.

Foto: Chaga OÜ

Eliksiir toetab immuunsust

Organismi immuunsust aitavad tugevdada juba rahvameditsiinist ja loodusravist tuntud tegijad must pässik ehk chaga, raudrohi, mesi, aaloe, astelpaju ja männikasvud. Kahes erinevas kombinatsioonis kokku saanuna tervitavad need tarbijaid Chaga Immuno Eliksiir ja Chaga Elemental Eliksiiris.

Kui traditsioonilise Elemental Eliksiiri koostises on kasutatud etanooli, siis Immuno Eliksiiris on selle asemel astelpaju. Samuti on Immuno versiooni lisatud C-vitamiini ning võrreldes Elemental Eliksiiriga on ka musta pässiku sisaldus suurem. Üheskoos on astelpaju ja C-vitamiin organismi tugevad taustajõud. 

Nagu mistahes toidulisandi puhul tasub esmalt proovida väikese kogusega, kuidas organism seda tervitab. Chaga meeskond soovitab läbi teha 1 kuu pikkuse kuuri.  Mõlemaid on soovitatav võtta enne sööki.

Osale tasuta Facebook Live seminaril

Kes tahab Eesti puhta looduse väest, seenemaailmast ja Chaga pulbritest-eliksiiridest rohkem teada, on oodatud tasuta veebiseminarile, mille teemaks „Immuunsuse toetamine meditsiiniseente abil“. Live ülekanne seminarilt toimub 2.aprillil kell 14.00 ja selle viivad läbi gurmeeseente ekspert Margit Härma ja Chaga OÜ seeneekspert Hardi Põder.

Foto: Chaga OÜ

Webinaril käsitletakse järgmisi teemasid:

  • Mis on immuunsus ja kuidas saame läbi looduse ja seente oma immuunsusele tuge?
  • Räägime laiemalt meditsiiniseentest ning mis on Chaga e. must pässik ja Chaga kasvatus?
  • Kuidas valmistada lihtsaid, immuunsust tõstvaid supertoite? Valmistame Chaga tõmmist ning millistes igapäeva jookides ja toitudes Chagat kasutada.
Foto: Chaga OÜ

Chaga laieneb 7.aprillist suurematesse Selveri kauplustusse

Kuna praegu on oluline oma organismile võimalikult palju lisajõudu anda, on Chaga eliksiire võimalik mugavalt osta Chaga e-poest. 7.aprillist on Chaga eliksiirid ja pulbrid müügil ka suuremates Selverites ja Coop kauplustes. Tallinnas leiab Chaga tooteid Viimsi, Pirita, Peetri, T1, Tondi, Kakumäe ja Järve Selveris. Tartus Veeriku ja Ringtee Selveris, Saaremaal Saare Selveris, Rakveres Krooni Selveris ning lisaks Keila Selveris ja Selveri e-poes. Samuti on aprillist alates Chaga tootevalik esindatud Paide ja Viljandi Maksimarketis. Teisi edasimüüjaid vaata siit.

„Kõik meie kodumaised tooted toetavad praegusel viiruste perioodil organismi vastupanuvõimet. Eliksiiri valmistame esiemade retsepti alusel tänapäeva moodsa tehnika ja teadusuuringute toetusel. Oleme oma meeskonnaga veendunud, et inimese heaolu ja tervislik seisund koosneb erinevatest detailidest. Praegu on suurepärane aeg teha pikki jalutuskäike looduses ja end füüsiliselt aktiivsena hoida. Saame igaüks enda vaimse ja füüsilise heaolu jaoks palju ära teha. Hoiame ennast ja oma lähedasi,“ soovitab doktor Adermann.

Copy
Tagasi üles