Õhuvägi ootab joobespäi avarii teinud allohvitseri menetluse lõppu (2)

BNS
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alkoholijoobes õhuväe allohvitser tegi Läänemaal avarii, kaitsevägi langetab õhuväelase osas otsuse pärast kriminaalmenetluse lõppu.

Õhuvägi ootab, mis otsus kriminaalmenetluse raames kõnealuse isiku osas tehakse ning seejärel langetatakse vastavalt otsus ka õhuväe poolt, sõnas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Öösel vastu 29. märtsi juhtus liiklusõnnetus Uuemõisas Tallinna maanteel Rannarootsi ringristmikul, kus joobes õhuväelane tegi maasturiga õhulennu. 

Maastur Chevrolet liikus Haapsalu suunas, sõitis vastu ringristmiku ohutussaare äärekivi, põrkas suure hoo tõttu üles ja jäi lõpuks pidama teisel pool teed Stokkeri ees kõnniteel.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul kaotas juht auto üle kontrolli, sest oli purjus. Auto roolis oli õhuväe allohvitser.

Mees viibis autos üksi ja õnnetuses keegi teine viga ei saanud. Politseinikud pidasid ta kinni, on alustatud kriminaalmenetlust. «Mehe sõnul soovis ta sõita koju sõbra juurest, kellega koos oli eelnevalt alkoholi tarvitanud,» ütles Palmits.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles