Jaak Madison kritiseeris Helmet: majanduskriisi sisenedes ei peaks preemiad määrama (12)

Carl-Robert Puhm
Copy
Jaak Madison
Jaak Madison Foto: Elmo Riig

EKRE europarlamendi saadik Jaak Madison tegi sotsiaalmeediasse postituse, milles kritiseerib siseminister Mart Helmet alluvatele kopsakate preemiate maksmise eest.

«Ei midagi isiklikku, kuid majanduskriisi sisenedes ei peaks preemiaid määrama,» kirjutab Jaak Madison oma Facebooki postituses. «Kui, siis ehk koroonaviirusega võitluse lõpus, kui sisejulgeolek on tugevalt hakkama saanud.»

Ei midagi isiklikku, kuid majanduskriisi sisenedes ei peaks preemiaid määrama. Kui siis ehk koroonaviirusega võitluse lõpus, kui sisejulgeolek on tugevalt hakkama saanud.

Posted by Jaak Madison on Reede, 3. aprill 2020

Madisoni postitusele vastas teravalt Mart Helme abikaasa ning EKRE fraktsiooni kuuluv riigikogu saadik Helle-Moonika Helme, kes kirjutas: «Vaher pani oma ametkonnaga 24 tunni jooksul piiri kinni ja on kogu kriisi ajal teinud 24/7 tööd, mitte ei istu täispalgaga kodus nagu seitse eurosaadikut.»

EKRE esimees Mart Helme allkirjastas 31. märtsil käskkirjad, millega määras oma haldusalas kokku 10 900 eurot preemiaid.

Heade töötulemuste eest said lisatasu päästeameti peadirektor Kuno Tammearu (3300 eurot), politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher (2400 eurot), sisekaitseakadeemia rektor Marek Link (2300 eurot) ning siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse direktor Ragner Paevere (2900 eurot).

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles