LÕPUKS OMETI ⟩ Elroni elektrirongides on võimalik ka kaardiga maksta

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Mis tunne on olla piletmüüja rongis. Töövarjupäev. Elron.
Mis tunne on olla piletmüüja rongis. Töövarjupäev. Elron. Foto: Tiina Oja / POSTIMEES/SCANPIX

Kui aastaid sai maksta Elroni lähiliinidel Elroni kaardiga või sularahas, siis nüüd on võimalik oma sõidu eest kaardiga tasuda ka elektrirongides. Kaardimaksega on võimalik piletit osta klienditeenindaja käest.

Kaardimaksevõimalus on eelnevalt olnud kõikides Elroni diiselrongides ehk kaugliine teenindavates rongides. Ja Tallinna läbipiirkonda teenindavates elektrirongides polnud varem võimalik kaardiga maksta, seda lühikeste peatusevahede tõttu. «Kus teenindaja ei jõuaks kõiki reisijaid kvaliteetselt ära teenindada, sest kaardimakse on ajakulukam,» selgitas Elroni pressiesindaja Mariis Adamberg, miks varem ei võimaldatud kaardiga maksta. 

«Nüüd, kus kontaktivaba viipemakset kasutatakse üha enam, on ka elektrirongides võimalik klienditeenindaja juures kaardiga pileti eesti tasuda,» lisas Adamberg.

Jätkuvalt saab rongis olevas piletimasinas tasuda Elroni sõidukaardil oleva rahaga. «Palume piletimasinas kindlasti valideerida ka omavalitsuste poolt pakutava tasuta sõiduõiguse, selleks tuleb Ühiskaarti masina ees vaid viibata,» lausus ta. 

Ei ole kuhugi kadunud võimalus veebist osta pilet ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles