Saaremaa perearstid panevad diagnoose telefoni ja meili teel (2)

Copy
Perearst Sille Väli sõnul suheldakse praegu kaheksast neljani kogu aeg telefoniga ning meili ja sõnumite teel.
Perearst Sille Väli sõnul suheldakse praegu kaheksast neljani kogu aeg telefoniga ning meili ja sõnumite teel. Foto: Elmo Riig

Saaremaa perearstid kinnitasid «Aktuaalsele kaamerale», et neid, kes on koroonaviiruse võimalikud kandjad, on oluliselt rohkem kui neid, kes on saanud selle testi tulemusel teada. 

Perearst Kristen Reinmann selgitas, et statistikas, mida öeldakse meedias, selles ei kajastu perearstide diganoositud. «Küll aga ma kinnitan, et meil on olemas eraldi diagnoos, millega me need üles märgime ja terviseametile ja haigekassale on need lõplikult nähtavad, ja ma kujutan ette, et neid, kellel võib olla koroonaviirus, neid võib olla kordi rohkem kui neid, kellel on diagnoositud,» rääkis ta.

Perearst Sille Väli sõnul suheldakse praegu kaheksast neljani kogu aeg telefoniga ning e-posti ja sõnumite teel. «Siis peale nelja suhtlen osaga veel, inimesed helistavad õhtuti koju. Ma olen siin selle aja jooksul diagnoosinud telefonis tehtud pildi järgi borrelioosi ja ravi peale pannud. Olen roospõletiku diagnoosinud ja ravi pannud. Igasugustele nahanähtudele, tuulerõuged on olnud selle aja jooksul,» rääkis Väli.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles