Unusta naelad ja kruvid!

Copy
Foto: Henkel Balti OÜ

Kes on kodus remonti teinud, see teab, kui tüütu on kinnitada liiste, aknalaudu või paneele. Ikka jääb  kruvi või naela kinnituskoht nähtavale, aga kena dekoratiivpinda ei taha ju keegi rikkuda. Alternatiivina kasutatavad erinevad klambrid kipuvad aja jooksul lahti tulema. Mehaaniline kinnitamine pole aga ainuke lahendus. Uued Flextec® tehnoloogial toimivad Moment ONE FOR ALL  montaažiliimid suudavad pakkuda lahenduse kõigis olukordades, kus esimese hooga tahaks  sirutada käe naelte või kruvide järele.

Moment ONE FOR ALL Universal on läbipaistev liim, mis kuivab kristallselgeks ja ei kolletu isegi pikema aja jooksul. Seega sobib see ideaalselt kinnitusteks, kus liim ei tohi nähtavaks jääda. Moment OFA Universal liimiga saab paigaldada nagisid, peegleid, klaasi, puitu, keraamikat, metalli ja plaste. Liim võimaldab ka fikseerida väljavahetamist vajavaid keraamilisi plaate, liimida plekktahvleid ahju ette ning kinnitada õues aknalauale linnutõkkeid.

Moment ONE FOR ALL Express on oma üldiste omaduste poolest sarnane Universal montaažiliimiga, kuid kõveneb tunduvalt kiiremini ja saavutab tugeva nakke juba 20 minutiga. Moment OFA Expressi soovitame valida siis, kui liimitud pindu on vaja kasutada suhteliselt lühikese aja pärast. Näiteks võib sellega kinnitada aknalaudu, põrandaliiste, lae- ja seinakaunistusi. Kui soovite lakke kinnitada kergeid penoplastist plaate, võimaldab see liim töö kiiresti ja lihtsa vaevaga ära teha.

 Moment ONE FOR ALL High Tack on väga suure nakkejõuga montaažiliim, mis on välja töötatud spetsiaalselt raskemate detailide ja ehitusplaatide kinnitamiseks. Laeliistude kinnihoidmine paigaldamise ajal on alati ebamugav, kuid Moment OFA High Tack liim muudab kinnitamise lihtsaks – kandke liim detailile ja suruge  paika. Võite olla kindel, et  liistud jäävad püsima. Tugev liimliide sobib ka selliste ehitusplaatide kinnitamiseks nagu kipskartong, OSB-, puitlaast- ja EPS-plaadid. Kandke karkassile piisavalt liimi ning liide saab kindel ja tugev. Siseviimistluses võib seda liimi kasutada ka seina- ja laepaneelide, trepiastmete ja dekoratiivkivide kinnitamiseks.

Foto: Henkel Balti OÜ

Kõik Moment ONE FOR ALL montaažiliimid kõvenevad õhuniiskuse toimel, mistõttu saab neid kasutada ka niisketel ja märgadel pindadel, vajadusel isegi vee all. Peale kõvenemist jääb liim elastseks ega katke ka liimitud pindade liikumisel.  Kõik Moment ONE FOR ALL liimid on ka hermetiseerivate omadustega ja neid võib kasutada silikooni asemel. Sõltumata sellest, kas kasutate tooteid liimimiseks või tihendamiseks, saate  kõiki Moment ONE FOR ALL liimühendusi vajadusel üle värvida.

Moment ONE FOR ALL ehitusliimide kohta saab täpsemat infot SIIT!

Copy
Tagasi üles