Narva maantee kaudu Lasnamäele sõitmine on ajutiselt raskendatud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Ehitustööd Narva maantee ja Turba tänava ristmikul
Ehitustööd Narva maantee ja Turba tänava ristmikul Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Narva maantee ja Turba tänava ristmiku lähistel alanud kõnnitee ehitustööde tõttu on piirkonnas mõned sõidurajad suletud ja sadama-suunalise tiheda liikluse tõttu on liiklusvoog seal aeglustunud.

«Ehitustöödega kaasnevad Narva maanteel ajutised liikluspiirangud, mistõttu palume liiklejate mõistvat suhtumist ja soovitame võimalusel Narva maantee ja Turba tänava ristmiku piirkonda vältida,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet. «Kiiremaks ja mugavamaks liiklemiseks soovitame Lasnamäele sõites valida  Narva maantee asemel  Pirita tee, Laagna tee või Peterburi tee,» lisas Svet.

Ehitustööde käigus rajatakse 125 meetri pikkune ja kolme meetri laiune asfaltkattega kõnnitee. Uus tee võimaldab kohalikel elanikel turvalisemalt jõuda nii bussipeatusesse, parklasse kui ka tanklasse. Lisaks rajatakse Narva maanteest eraldusribaga eraldatud parkimisala.

Kõnnitee äärde istutatakse uusi puid ning parklasse rajatakse sajuveekanalisatsioon ja LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus. Ehitustöid teeb Viaston Infra OÜ. Tööd lõppevad juulikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles