Haaberstis palgati eriolukorras täiendavalt korda tagama turvaekipaaž

Copy
Turvaekipaaž.
Turvaekipaaž. Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Haabersti linnaosavalitsuse tellimusel aitab linnaosa haldusterritooriumil täiendavalt korda tagada K Security OÜ turvaekipaaž. Turvaekipaaž alustas linnaosas patrullimist tänasest ning teeb seda kuni 10. maini.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et turvafirma palkamise vajaduse tingisid vandaalitsemised linnaosas ning eriolukorra reeglite rikkumised teatud piirkondades. «Näeme, et viimasel ajal on tekitatud kahju linna varale ning rikutud on linnaosa üldpilti tavapärasest paraku aktiivsemalt,» tõdes Hanimägi.

Soditud pink ja ümberlükatud prügikast Järveotsa mänguväljaku juures.
Soditud pink ja ümberlükatud prügikast Järveotsa mänguväljaku juures. Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Linnaosavanem ütles, et patrullekipaaži ülesanne on teha linnaosas iga päev ringsõite, et ennetada kogunemisi ja kuritegevust. «Turvaekipaaž kontrollib eriolukorra nõuete täitmist ning pöörab tähelepanu eelkõige kogunemistele ja püüab takistada vandalismi, grafitit ja prügistamist,» jätkas Hanimägi.

Samas rõhutas linnaosavanem, et eriolukord on pannud inimesi unustama ka teisi reegleid, näiteks seda, et koer peab olema avalikus kohas rihma otsas. «Kaebuste hulk on viimasel ajal suurenenud ning meil tuleb taas meelde tuletada, et koer peab olema avalikus kohas viibides rihmastatud, et ei tekitataks meedikutele tööd juurde,» sõnas Hanimägi

Linnaosavanem rõhutas, et vabariigi valitsuse kehtestatud eriolukorra piiranguid tuleb järgida suurima kohusetundega. «Politsei ja munitsipaalpolitsei teevad head tööd, kuid arusaadavalt ei suuda nad olla kõikjal. Loodame, et turvafirmast on eriolukorras abi nii linnaosavalitsusele, munitsipaalpolitseile kui ka politseile,» rääkis linnaosavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles