GALERII ⟩ Siseakadeemia tähistas aastapäeva digiaktusega

Copy

15. aprillil tähistas Sisekaitseakadeemia 28. aastapäeva tehnoloogia abil. Toimus tõenäoliselt Eesti esimene virtuaalne aastapäevaaktus. Kultuurikatlas toimunud digiaktusel osales 258 inimest. 

Akadeemia innovaatilise aastapäeva avas kõnega rektor Marek Link. Rektor sõnas: «Eesti teenistuja peab olema haritud, laia silmaringiga, märkaja, aitaja, elus edasijõudev ja mis kõige tähtsam - tema peale saab kindel olla. Seda joont oleme püüdnud jätkata, et kõik meie nii töötajad kui õppurid on ausad, asjatundlikud, professionaalsed ja teevad oma tööd suure kire ja entusiasmiga. Elagu akadeemia ja head sünnipäeva meile kõigile!»

Oma tunnustuse akadeemiale edastas videosilla vahendusel ka siseminister Mart Helme, kes sõnas: «Meie sisejulgeoleku tagamise sepikoda on Sisekaitseakadeemia. Kriis annab meile kriteeriumina kinnituse, kui hästi ette valmistatud meie sisejulgeoleku valdkonna töötajad on. Me oleme praegu võinud veenduda, et ettevalmistus on hea,» ütles ta.

Rahvastikuminister Riina Solman nentis, et «Sisekaitse valdkonna ametnikud on need, kes jätavad Eesti riigist mulje. Te olete A ja O – algus ja ots. Tihti olete esimesed, keda meie külalised riiki sisenedes kohtavad ning ka viimased, keda lahkudes näevad.»

Oma õnnitlused edastasid virtuaalselt ka justiitsminister Raivo Aeg, erinevate jõustruktuuride esindajad, akadeemia vilistlased ning üliõpilasesindus. Muusikalise vahepala esitas Uku Suviste. Aktuse lõpus tehti kõigiga virtuaalne ühispilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles