Kaitske suvel oma katusekorrust kuumuse eest

VELUX Eesti OÜ
Copy
Kuumakaitsega päikesevarjud takistavad päikesekiirte sattumist klaasile ja ruumi soojenemist.
Kuumakaitsega päikesevarjud takistavad päikesekiirte sattumist klaasile ja ruumi soojenemist. Foto: Velux

Erinevad ruumid vajavad olenevalt kasutusotstarbest erinevaid kuumakaitselahendusi. Katusekorrused lähevad suviti eriti palavaks. Kuid õige kuumakaitsega pole põhjust muretsemiseks. Erinevad lahendused kaitsevad tõhusalt suvekuumuse eest ning blokeerivad täielikult ka valguse ja pakuvad täiendavat mürakaitset.

87 protsenti eurooplastest kogeb oma kodus mingil hetkel aasta jooksul ülekuumenemist, 31 protsenti tunneb isegi regulaarselt liigset kuumust. See on üks 2016. aastal 12 000 eurooplasega tehtud kodude mugavust ja tervislikku eluviisi käsitleva uuringu „VELUX Healthy Homes Barometer“ tulemustest. Kui soovite nautida mõnusat suve isegi katusekorrusel, peaksite kasutama sobivaid kuumakaitsemeetmeid. VELUX katuseakende omanikud saavad turvaruloode ja tavaliste päikesevarjude hulgast valida enda jaoks ideaalselt sobiva toote. Enne toote valimist tasub läbi mõelda, mida täpselt soovite saavutada. Kas soovite lisaks soojusele blokeerida ka valgust ja müra? Kui oluline on päeva jooksul loomulik päikesevalgus ja selge vaade õue või peaks hoopis paigaldamine olema võimalikult lihtne?

VELUXI turvarulood pakuvad tõhusat kaitset kuumuse eest ning tagavad parimad võimalikud magamisolud tänu mürakaitsele ja pimendamise võimalusele.
VELUXI turvarulood pakuvad tõhusat kaitset kuumuse eest ning tagavad parimad võimalikud magamisolud tänu mürakaitsele ja pimendamise võimalusele. Foto: VELUX

Turvarulood: magage mugavalt

Turvarulood hoiavad eemal kuumust ning kaitsevad müra eest ja pimendavad ruumi täielikult ka eredas päikesevalguses. Seega sobivad need ideaalselt magamistubadele. Elektrilised või päikeseenergial töötavad VELUXI turvarulood on ka märkimisväärselt mugavad, sest kuumakaitse ja pimenduse saab aktiveerida ühe nupuvajutusega. Kuid katusekorrusel elavate inimeste jaoks on see mitmekülgne lahendus kasulik ka muul ajal kui suvel: kui õues on külm, aitavad turvarulood energiat kokku hoida, sest need parandavad katuseakende isolatsiooni.

Turvarulood pakuvad aasta ringi igakülgset kaitset.
Turvarulood pakuvad aasta ringi igakülgset kaitset. Foto: VELUX

Päikesevarjud: kaitstud, kuid valge

Igal katusekorrusel on alad, kus päikesevalgus on hädavajalik, nagu köögid, laste magamistoad ja hobitoad. Siin on VELUXI päikesevarjud eriti olulised. Lisaks kaitsele kuumuse eest lasevad päikesevarjud ka päikesevalgust sisse ja teevad ruumi näiteks mängimiseks või kodutööde tegemiseks meeldivalt valgeks. Ja te saate ka aknast välja vaadata.

Ideaalne laste suvisesse magamistuppa: VELUXI katuseakende päikesevarjud hoiavad kuuma väljas, kuid lasevad päikesevalguse ja värske õhu sisse, et lastel oleks parem mängida.
Ideaalne laste suvisesse magamistuppa: VELUXI katuseakende päikesevarjud hoiavad kuuma väljas, kuid lasevad päikesevalguse ja värske õhu sisse, et lastel oleks parem mängida. Foto: VELUX

Nutikodude jaoks valmis

Kõiki kuumakaitsetooteid saab juhtida nutitelefoni ja hääljuhtimisega nutikodu süsteemi VELUX ACTIVE kaudu, mis on saadaval lisatarvikuna. See võimaldab kuumakaitseseadmeid juhtida ka väliste ilmastikuolude järgi. Kui prognoositakse kõrget temperatuuri, tõmmatakse varjud ette, et ruum ei läheks liiga kuumaks. See tähendab, et isegi katusekorrustel elavad inimesed saavad suve nautida mõnusatel temperatuuridel ja elada tervislikus sisekliimas.

Päikesevarjud loovad katusekorrusel mõnusa sisekliima ja vähendavad ideaalselt valgust.
Päikesevarjud loovad katusekorrusel mõnusa sisekliima ja vähendavad ideaalselt valgust. Foto: VELUX

Loe lähemalt SIIT!

Copy
Tagasi üles