Kuigi noortele kulinaariahuvilistele lubatakse kutsekoolis, et kokatöö ei saa maailmas mitte kunagi otsa, avastas suur hulk kulbikuningaid end märtsi keskel olukorrast, kus tööandjad nende oskustele enam rakendust ei leidnud. Restoraniäri on kindlasti üks enim praeguses eriolukorras kannatavaid valdkondi. Veetsin päeva restoran Kivi Paber Käärid peakoka Kristi Rotari sabarakuna, et näha, kuidas koroonakriis ühe restorani köögipoolt mõjutab.

Kohtun Kristiga lörtsisajusel kolmapäevahommikul Lasnamäel hulgimüügilao ees.  Hommikune kaubatiir ei ole peakoka jaoks tavaline praktika, vaid just eriolukorrast tingitud meede. Tavaolukorras tegi selle töö ära kullerfirma, kuid kokkuhoiu ja inimkontaktide minimaliseerimise nimel on toiduainete hankimise ülesanne nüüd peakoka kanda. 

Kommentaarid
Copy