Juba sel pühapäeval toimub esimene veebi-grillpidu Eestis, mille korraldavad Nõo Lihavürst ja BBQ Symphony

Nõo Lihatööstus
Copy

Eelolev pühapäev saab olema ajalooline, kuna 17. mail toimub teadaolevalt maailma esimene LIVE veebi-grillpidu, mida korraldavad Nõo Lihavürst, BBQ Symphony ja Postimees LIVE. Nõo Lihatööstus ASi turundus- ja müügidirektor Simmo Kruustük räägib lähemalt, mis täpsemalt toimuma hakkab.

Kuna sel kevadel dikteerivad ja juhivad jätkuvalt elurütmi koroonaviiruse levikust tulenevad piirangud ja ettevaatusabinõud, soovib Nõo Lihavürsti panna igale grillisõbrale südamele vastutustundlikku meelt ja kutsub inimesi osa saama suurest grillipeost veebi vahendusel. ,,Me tahame, et inimesed järgiksid ettevaatusabinõusid, kuid teisalt soovime anda positiivseid sõnumeid, mis koroonamasendust tõrjuksid. Seepärast võtsime vastutustundliku suuna ning koondusime ühiselt idee taha, et grillime loomulikult ka sel aastal, kuid teeme seda vaid kodus ning nendega, kellega ühist katust jagame. Ent emotsioone ja rõõmsat tuju jagame oma sõpradega videosilla vahendusel,“ märgib Kruustük.

Kevadine Nõo Lihavürsti kampaania sõnum oli samuti: „Loomulikult grillime kodus, kuid teeme seda vaid pereringis. Oma grillihetki jagame sõpradega veebis“, mis julgustas karantiinis olevaid inimesi üksteisega videosilla vahendusel grillimist jagama. Kruustük märgib, et sellest sündis ka veebigrillpeo kampaania üldine idee ning „inspireerituna nendest peredest, kes meiega oma videoid jagasid ning kes nautisid grillipidu vastutustundlikult, soovime oma kevadkampaaniale punkti panna just selle üritusega, kus anname grillimiseks erinevaid näpunäiteid ja tutvustame uusi tooteid ning retsepte. Samuti ootame vaatajate küsimusi, sest parimate küsimuste eest kingime ära korralikke grillipakette.“

Mis täpsemalt LIVEs toimub?

Grillpeol, mis läheb eetrisse otse Harjumaalt, Tuula külast, ning mida on võimalik jälgida Postimehe veebis ja Nõo Lihavürsti Facebooki lehel, annavad grillimiseks näpunäiteid Nõo Lihavürst ja BBQ Symphony meistrid Rain Käärst ning Vambola Moores. Mehed näitavad, kuidas õigesti grillida, tutvustavad erinevaid grill-lihasid, nende eripärasid ja retseptide sündimislugusid. Samuti suheldakse vaatajatega, kelle käest oodatakse erinevaid küsimusi ja arutelusid. Kokku loositakse kõigi kommenteerijate vahel välja kuus kasti grilltooteid Nõo Lihavürstilt, millest kolm kasti Postimehe FB kontol ja kolm kasti Nõo enda FB lehel.

Mida grillitakse?

BBQ Symphony grillib veebipeol kuut erinevat Nõo Lihavürsti toodet:

  • Glasuuritud kanasteigid
  • Triibuliha suitsuses õunamarinaadis
  • Nõo grill-liha
  • Searibid Vana Tallinna likööriga
  • Lemmik sealihašašlõkk
  • Tšilli-apelsini kanašašlõkk

Kõik kes soovivad LIVE ajal kaasa grillida, leiavad nimetatud tooteid poodidest või äsja avatud Nõo Lihavürsti e-poest.

„Meie eesmärk on näidata, et grillida on võimalik ka kõige tavalisema ufo-grilliga ning heaks tulemuseks on vaja pisut oskusi, teadmisi ja näpunäiteid, mida just BBQ Symphony saab inimestele LIVE videos jagada,“ märgib Kruustük.

Vaata LIVE pühapäeval, 17. mail kell 14:00

Copy
Tagasi üles