Aasta väljakutse: 3 inimest, 1 eesmärk – langetada kaalu! Tulemused on jahmatavad!

Copy
Foto: SCIENCE222

Oleme kõik proovinud kaalu langetada – söönud 2 nädalat ainult mune, jooksnud kuni nõrkemiseni, loobunud oma lemmiktoidust ja seda kõike ilma soovitud tulemusteta. Haije (30) oli juba loobumas unistusest, saavutada oma unistuste keha, samal ajal kui Jaan (30) ja Juuli (43) arvasid, et kaotavad rasva tänu jõusaalile. Siis aga avastasid nad kaalulangetusprogrammi MonacoFit.com. Jätka lugemist ja saa teada, kuidas kõik saavad vabaneda üleliigsest kehakaalust lihtsalt ja tervislikul moel.

Mis on sinu elus muutunud pärast MonacoFit.com programmi kasutamist?

Jaan (kaotas 15 kg): ''Kokkuvõttes olen kaotanud 15 kilogrammi MonacoFit.com meetodit kasutades ning ma ei kavatsegi selle järgimisest loobuda. Nüüd tundub minu kauaaegne unistust sixpack-ist käega katsutav! Olen pidanud kogu oma garderoobi välja vahetama! Endise XL suuruse asemel kannan nüüd M suurust ning lõpuks ometi saan kanda hästi istuvaid riideid. Tunnen ennast tõelise mehena (naerdes)!''

Jaan kaotas 15kg MonacoFit.com programmiga
Jaan kaotas 15kg MonacoFit.com programmiga Foto: SCIENCE222

Haije (kaotas 18kg): “Märkasin positiivseid muutuseid oma keha juures juba esimesel nädalal. Programmi kasutades tundsin ennast iga päevaga ühe tugevamalt ja energilisemalt. Minu kaal langes juba esimesel nädalal ning sellega olin ma “konksu otsas“. 

Kokkuvõttes kaotasin lühikese aja jooksul 18 kilogrammi, mis tähendas, et 44 suuruse asemel sain hakata kandma 38 suurust (XL suurusest M või isegi S suurusele). Tänu MonacoFit.com-ile olen alustanud uut, kaunist elu saledamas kehas ning puhtama hingega (naerdes)."

Haije kaotas 18kg MonacoFit.com programmiga
Haije kaotas 18kg MonacoFit.com programmiga Foto: SCIENCE222

Darja (kaotas 7kg): “Mul oli iga päevaga üha rohkem energiat, mitte vastupidi. Juba esimesel nädalal tundsin tulemusi – kogu minu keha muutus kergemaks ja hakkasin ennast suurepäraselt tundma! Kaotasin kiiresti 7 kg lisakaalu. Kuigi ma ei ole mõõtnud enda vöökoha ümbermõõtu, saan nüüd kanda 42 suuruse asemel 36 suuruses riideid."

Darja kaotas 7kg MonacoFit.com programmiga.
Darja kaotas 7kg MonacoFit.com programmiga. Foto: SCIENCE222

Sõbrad, te näete suurepärased välja! Mida soovitaksite kõigile kes soovivad kuid ei suuda kaalu langetada?

Jaan: “Ole endaga aus – kas sulle meeldib enda välimus peegli ees seistes või fotodel!? Kui ei, peaksid vähemalt mõned päevad proovima MonacoFit.com programmi! Alustada on raske kuid tee seda iseenda ja oma lähedaste nimel! Ja kuna veel kui mitte praegu?! Saa oma laiskusest ja vabanduste “ah, alustan hiljem“ või “mitte praegu“ jagu. Kas soovid selline ka järgmisel aastal välja näha või langetada kaalu!? Valik on sinu – otsusta kohe!“

Haije: "Vaata peeglisse. Kui sind see vaatepilt ei eruta, on aeg alustada! Mitte homme, mitte järgmisel nädalal, mitte järgmisel aastal vaid täna! Kõige raskem on alustamine kuid logi MonacoFit.com programmi sisse ja proovi seda vähemalt 3 päeva. Sa üllatud positiivselt, kui lihtne on saavutada oma unistuste keha.“

Darja: “Meie tervis on kõige olulisem, eriti veel kui mõelda meie perekonnale ja lastele. Oluline on hoolitseda nende eest kauem, veeta nendega rohkem aega koos ja nautida elu! Soovitan sul seda proovida vähemalt paar päeva. Sest kui sa proovid, avastad, kui suurepärase programmiga on tegu!"

Foto: SCIENCE222

MonacoFit.com toitumisspetsialist Elina kommentaar:

Tean omast kogemusest, et kõige raskem on alustamine. MonacoFit.com on loodud kõigile neile, kes soovivad oma elusid muuta! Seda on kasutanud rohkem kui 350 000 inimest ning on muutumas eriti populaarseks noorte emade seas. Programm kohaneb ja koostab just sinu eesmärke järgiva plaani. Lahku või broneeri! Alusta kohe või lükka veel ühe aasta võrra edasi! Valik on sinu – otsusta kohe. 

 

Kasuta MonacoFit.com GARANTIID – kui sa ei saavuta oma unistuste keha, maksame sulle raha tagasi!

Liitu MonacoFit.com programmiga täna ja saad kohe:

+ personaalse menüü igaks päevaks

+ TASUTA konsultatsiooni toitumisnõustajaga.

Tähelepanu! Nii soodsat pakkumist MonacoFit.com PRO kavale rohkem ei tule!

 
Copy
Tagasi üles