Vaata, millised vaated avanevad Avala büroohoonest Tallinnale

Kaamos
Copy
Vaade linnale
Vaade linnale Foto: Avala

Avala ärikvartali esimene modernne keskkonnasõbralik 12-korruseline büroohoone on enda kõrguse saavutanud. Praegu käivad juba siseviimistlustööd ning aasta lõpus ollakse valmis rentnikke vastu võtma. Käisime uudistamas, millised vaated avanevad Avalast ümbruskonnale - Tallinna vanalinnale ja Ülemiste järvele.

Avala kvartali üheks suuremaks eeliseks on selle asukoht - autoga jäävad Maakri ärikvartal ja Tallinna bussijaam Avalast vaid 5 minutilise sõidu kaugusele, vanalinn 7 minuti kaugusele ning lennujaama on 8 minutit sõitu.

Vaade Tallinna südalinnale
Vaade Tallinna südalinnale Foto: Avala
Vaade Ülemiste järvele
Vaade Ülemiste järvele Foto: Avala

Lisaks esimesel büroohoonele kolmest avab kvartalis sügisel uksed Läti ehituspood DEPO kogupinnal 25 000 m2. Eestlaste seas populaarne Depo, mille põhifookuseks on ehitus, kodu ja aiakaubad avab enda esimese poe Avala kvartalis sügisel. Depo katusele tuleb muuhulgas Tallinna suurim päikesepark võimsusega kuni 1,4MW, mis katab kolmandiku Avala ärikvartali energiavajadusest. Päikesepaneelid paigaldatakse katusele suve lõpuks.

DEPO katus, millele rajataske Tallinna suurim päikesepark
DEPO katus, millele rajataske Tallinna suurim päikesepark Foto: Avala

Avala büroohooned on projekteerinud PIN Arhitektid. Välisilme inspiratsiooniks on kauged planeedid - seepärast on kvartali kolm torni enda nimed saanud taevalaotuses silmapaistvate taevatähtede Electra, Polaris ja Sirius järgi. Ka Avala esimene hoone paistab silma. Selles võib ise veenduda, sõites mööda Filtri või Järvevana teed - piirkonda kaunistav Avala torn märkamatuks ei jää.

Avala esimene hoone Electra
Avala esimene hoone Electra Foto: Avala

Vaata lisa ja küsi pakkumist Avala.eu

Copy

Märksõnad

Tagasi üles