Neljapäeval algavad teetööd segavad liiklust viies maakonnas

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Maanteeameti teatel segavad neljapäeval algavad teetööd liiklust viies maakonnas.

Ida-Virumaal Sillamäe–Vaivara maanteel Sillamäel suletakse kella 8–20 liiklusele remondi tõttu raudteeülesõidukoht. Ümbersõit on korraldatud Sillamäe-Viivikonna tee kaudu ja teekond pikeneb paari minuti võrra.

Lääne-Virumaal Põdruse–Kunda–Pada maantee 0-7 kilomeetritel Katela ja Põdruse vahelisel teelõigul ning Tallinna–Narva maanteele suunduval mahasõiduteel toimuvad kella 8–19 teekatte pindamistööd. Tööde piirkonnas on kiirus piiratud.

Harjumaal Tallinna–Narva maantee 9-11 kilomeetritel algab Väo liiklussõlme ehitus. Esimeses etapis tehakse töid Tallinna suunalisel sõidurajal liiklusväliselt ja suuremaid piiranguid ei esine.

Tallinna ringteel Luige–Saku rekonstrueeritaval teelõigul on piirdetööde aegselt kella 10-13 suletud üks sõidurada. Liiklejad peaksid jälgima reguleerijate märguandeid.

Tartumaal Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Kambjas tehakse kella 9–18 teeremonti, tööpiirkonnas on kehtestatud kiiruspiirang. Üks sõidurada on suletud ning liiklust reguleeritakse fooridega.

Raplamaal Märjamaa–Koluvere maanteel suletakse liiklusele Orgita ristmikul maantee algus ehk Märjamaale sissesõit seoses ristmiku ümberehitamisega. Ümbersõit tähistatakse Tallinna-Pärnu-Ikla maantee Kasti ristmiku kaudu, mis asub Orgitast kolm kilomeetrit Pärnu suunas. Kasti ristmikul piiratakse kiirust pöörete ohutuse tagamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles