Suvele vastu säravvalge naeratusega

Copy
Foto: iSmile.ee

Viktoria Latkin on esindanud Eestit kahel rahvusvahelisel missivõistlusel, 2018. aastal võistlusel Miss Global City Hiinas ja 2019. aastal võistlusel Miss Onelife Rumeenias.

2020. aasta teises pooles on samuti tulemas vähemalt üks võistlus, millest kaunis neiu osa võtab. Viktoria tegemistel saab silma peal hoida tema blogis viktorial.blogspot.com.

Viktoria, mis on sinu ilu saladus?

Kindlasti algab kõik heast ja kvaliteetsest unest. Teine väga tähtis asi on vee joomine, mis teeb enesetundele head. Samuti püüan alati igas olukorras jääda positiivseks ja võtta ka aega iseendale, et lõõgastuda ning puhata. Kuid kindlasti ei puudu minu igapäevarutiinist tavapärased iluhoolitsused näole ja kehale, vitamiinide tarbimine ning näiteks ka hammaste valgendamine.

Kuidas jõudsid hammaste valgendamiseni?

Kaunis ja särav naeratus peab olema laval sama laitmatu nagu kõik muu. Hakkasin otsima võimalusi hambaid ohutult ja kvaliteetselt valgendada ning jõudsin ismile.ee e-poodi. Soovisin kaunist naeratust, aga mitte katkiseid või tundlikke hambaid. Beaming White’i tooted vastavad Euroopa Liidu normidele ja on kontrollitud, seega julgen neid ise kasutada ning ka teistele soovitada. Kaunis naeratus annab kindlasti ka enesekindlust.

Foto: iSmile.ee

Millised tooted said sinu lemmikuks?

Kõigepealt proovisin ära koduse hammaste valgendamise komplekti. Tegin protseduuri kaks korda ja minu jaoks sellest piisas, hambad olid kaunid ja valged. Kuna võistlustel on pidevalt tempo peal, siis sinna võtsin kaasa valgendava pliiatsi, väga kiire ja mugav viis kas või enne lavale minekut hammastele veel viimane lihv anda. Minu kaks lemmikut on need ja nagu hiljaaegu selgus, on mõlemad tooted võitnud ka Buduaari lemmiku auhinna.

Mainisid, et sul on veel üks toode ismile.ee e-poest, mida kasutad?

Jah, Swedish Nutra vedel kollageen. Selleks, et hoida oma nahk kaua kaunis ja särav. Samuti aitab kollageen küüntel ja juustel tugev püsida ning annab neile terve väljanägemise. Üks asi on naha välispidine hooldamine, aga meie kliimas peaks kindlasti juurde võtma toetavaid vitamiine.

Copy
Tagasi üles