Tallinnas pääsevad lõpuaktustele ka õpilaste vanemad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Lasteaia lõpupidu.
Lasteaia lõpupidu. Foto: Sille Annuk

Tallinna linnavalitsus lubab juunis koolide ja lasteaedade lõpuaktusele ka laste ning õpilaste vanemad.

«Valitsuse korraldus, mis tuli 28. mail, ajendas ka meid üle vaatama neid piiranguid, mis siiani on seoses koolide ja lasteaedade lõpupidudega olnud,» ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Kui siiani kehtis otsus, et aktustele lubatakse ainult lõpetajad ja kooli personal, kuid mitte õpilaste vanemad, siis valitsuse uus korraldus lubab korraldada üritusi ka siseruumides osalejate arvuga kuni sada.

«Me vaatasime selle peale üle ka oma lähenemise ja juunikuus juba saab korraldada lõpuaktusi koolides ja lõpupidusid lasteaedades nii siseruumides kui välitingimustes koos lõpetajate vanematega. Jätkuvalt on lubatud osalejate arv kuni sada inimest. Jätkuvalt kehtivad konkreetsed reeglid ja nõuded, mis puudutavad eelkõige 2+2. Linnavalitsus soovitab võimalusel üritused läbi viia välitingimustes,» lausus Belobrovtsev.

«Kui kool ise suudab tagada kõikide nõuete täitmist, siis võivad need üritused toimuda koos vanemate osavõtuga. Juhul kui kool ise näeb, et ei suuda tagada nende nõuete järgimist, siis peab kool sellest loobuma,» lisas abilinnapea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles