PILDID JA VIDEO! Täna alustab Top Geari uus hooaeg!

Copy
Foto: Wide Media

Täna õhtul alustab Sony Turbos legendaarse Top Geari värskeim, 28.hooaeg. Suurbritannias jõudis sama hooaeg televaatajani aasta alguses, nüüd on sari esmakordselt ka Eestis nähtav.

28.hooaja saatejuhtideks on 46-aastane komöödianäitleja Paddy McGuinness, 44-aastane autoajakirjanik Chris Harris ja 42-aastane Freddie Flintoff, kes on endine kriketimängija. McGuinnes vahetas 2019a välja USA näitleja Matt LeBlanci, kes oli Top Geari saatejuht 2016 – 2019. Flintoff liitus selle autosaatega samuti 2019, Harris on saates alates 2016. aastast. Kõik kolm saatejuhti lubavad uue hooaja tutvustamisel uut vibe’i ja uusi kogemusi.

Foto: Wide Media

Üheks metsikuimaks trikiks, mida uuel hooajal näha saab, on see, kuidas Flintoff Šveitsis 150 meetri kõrguselt tammilt kabrioletiga benji-hüppe teeb.

McGuinnessi, Harrise ja Flintoffi esimene ühine hooeag oli 2019. aastal, mil nad tegid Nepalis Top Geari jõulueri saate, mis väga populaarseks osutus. 2002 – 2015 juhtisid Top Geari Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May.

Foto: Wide Media

Väidetavalt tekkis aga 22. hooaja keskel Clarksonil produtsendiga tüli,  mille käigus ta produtsendile kätega kallale läks. Pärast seda vallandati Clarckson BBC juhtkonna poolt. Hammond ja May lahkusid samuti.

Nende viimane ametlik osa jõudis BBCs eetrisse 8. märtsil 2015.

Vaata kõige uuemat Top Geari hooaega juba täna õhtul Sony Turbos kell 21.45.

Copy
Tagasi üles