Millised aksessuaarid valida kauni suveriietuse juurde

Kaup24
Copy
Foto: Shutterstock

Aastaajad on vahepeal muutunud ja soojad suvised ilmad on vahepeal õue hiilinud. See tähendab seda, et aeg on otsida oma garderoobist välja õhukesed suveriided ja peita ära paksud ja karvased talveriided. Värvid, õhulisus, kleidid ja seelikud - seda kõike oleme me oodanud terve talve. Suveriideid kandes saame nii iseendale kui teistele meelde tuletada, et talvel selga aetavate karvaste kihtide all varjus on ilus inimene.

Suveriietuse juurde käivad ka erinevad aksessuaarid, mis täidavad teie välimust oma luksuslikkusega. Jagame teile 5 erinevat moeaksessuaari, mida saab ilma vaevata sobitada oma suvise riietusega.

Erineva stiiliga kaelakeed

Selle suve moeks on kaelaehted, mis koosnevad mitmest kihist, mis sobivad omavahel ideaalselt. Kuna suvised rõivad on enamasti sügava dekolteega, sobivad kiht-kaelakeed nendega suurepäraselt. 

Foto: Shutterstock

Kaelakeede võlu seisneb selles, et iga kiht on täiesti erineva mustri ja olemusega, samuti võivad materjalid olla vahelduvad. Kandja jaoks on lugematu arv valikuid, materjale ja stiile, mille vahel valida saab. Samuti on aegumatud kullast ja hõbedast peenikesed kaelaketid koos pisikese detailiga. 

Käevõrud

Käevõrusid on olemas väga mitmeid stiile,et iga naine või ka mees leiaksid endale valikust midagi meeldivat. Üheks populaarsemaks on saanud käepaelad, mis on tõeliselt populaarsed suveajal. Punutud käepaelu on olemas erinevates toonides, punutistes, materjalidest ja ka detailides. 

Foto: Shutterstock

Charm-käevõrud on äärmiselt populaarsed igal ajal, kuna kandja saab neid isikupärastada, näidates välja teatud huvisid ja hobisid. Käevõrule kinnitatavad amuletid võivad olla suured või väikesed, hõbedased või kuldsed. 

Amulette on väga palju erinevaid alustades spordi teemadel ja lõpetades teie isiksuse elementidega. Charm-käevõrul olevaid amulette saate te muuta igal hetkel, kuna need käivad hõlpsalt ära.

Samuti ei lähe kunagi moest välja nahast käevõrud, kuna need pakuvad teile klassikalist ja elegantset välimust. Nahast käevõrud on stiilsed ja moodsad ning neid saavad kanda nii mehed kui naised, muutes selle stiiliga käevõrud miljonite ehtekandjate seas ülipopulaarseks. Eelnevaid ning ka teiste stiilidega käevõrusid leiate Kaup24 veebilehelt.

Kõrvarõngad

Kõrvarõngad on näo lähedal, mis teeb need paratamatult esimeseks aksessuaariks, mida kõik märkavad. Samuti on kõrvarõngad kõige lihtsam viis, kuidas näole sära ja valgust lisada ehk kui peate mulje avaldamiseks valima vaid ühe ehte - valige kõrvarõngad, mis sobivad ideaalselt teie juuste, silmade ja naha tooniga.

Aegadega on muutunud kõrvarõngaste kujundused ja lisandunud on väga palju erinevaid värvitoone ja materjale. Suvel on eelistatum kanda värvilisi kõrvarõngaid, mis tooksid välja suve erksust ja rõõmu. Kui aga plaanite suveõhtul peole minna, ärge unustage ajatuid pärleid ja luksuslikku sädelevaid kõrvarõngaid.

Kui teil on pikad juuksed, valige stiil, mis nende taustal kõige paremini välja paistab. Kui soovite rõhutada silmi, valige silmade tooniga sarnane või võimalikult hele kristall. Arvestage kindlasti ka oma näokujuga – kõhnale näole lisavad vormikust ümarad või kaunistustega kõrvarõngad, ümara näo muudavad saledamaks pikad rippuvad või pisarakujulised kõrvarõngad.

Päikeseprillid

Päikeseprillid on suvel üheks vajalikumaks aksessuaariks teie käekotis. Need mitte ainult ei kaitse teie silmi ega aita minimeerida nahakahjustusi, vaid on ka suurepäraseks stiili elemendiks. 

Päikeseprille on väga palju erinevaid nii materjalide, kui ka kujunduse poole pealt. Kas teile meeldib retro stiil või hoopis kassi silmade kujundusega päikeseprillid? Kui eelistate pigem klassikalisi päikeseprille, mis on alati moes, ei saa te eksida mustade raamide ja klaasidega.

Päikeseprillide valimisel pöörake tähelepanu ka enda näokujule! Ovaalse näokuju märksõnadeks on sümmeetria ja tasakaal. Proovige vaid vältida liiga laiu raame.Kui teil on kandiline näokuju eelistage raame, mis mõjuks tugevatele näo vormidele pehmendavalt, näiteks ümarate nurkadega päikeseprille. Ümarale näokujule sobivad nurgelised raamid, mis tasakaalustavad näokuju ümarat vormi. Ning viimaks südamekujulisele näokujule sobivad ideaalselt n-ö piloodi- või politseiprillid.

Suvine sall

Kerge suvesall on pilkupüüdev täiendus igapäevasele rõivastusele - olenemata värvist või materjalist. Jahedamal õhtupoolikul saate salli enda ümber siduda, et sooja hoida, päeval kaitseb sall teid liigse päikese eest. 

Foto: Shutterstock

Õhukesest sallist võite teha ka enda pükstele vöö, et veidike värvikirevust riietusele juurde anda. Materjalidena soovitatakse otsida salle, mis on siidist või puuvillast, kuna need peavad mitmeid aastaid vastu ilma, et muutuksid topiliseks või koledaks. Proovige kindlasti trendikaid variante, erksavärvilisi trükke ja huvitavaid kujundusi, et lisada enda suve riietusele särtsu ja soojust juurde.

Copy
Tagasi üles