Pärast jaanipäeva saab Viljandis taas kinno

Margus Haav
, reporter
Copy
Forum Cinemas avab peagi taas oma kinode uksed.
Forum Cinemas avab peagi taas oma kinode uksed. Foto: Marko Saarm

Forum Cinemas avab oma uksi, esimesena pääseb järgmisel esmaspäeval Tallinnas Coca-Cola Plazasse, pärast jaanipäeva saab minna Viljandi Centrumi ning Tartus Ekraani kinno. Viljandi Centrumi kino avatakse 26. juunil, Tartus asuv Ekraan 29. juunil.  

Ettevõtte teatel on keti kõik kinod on viidud kooskõlla terviseameti nõuetega ja nii on töötajatele kui ka klientidele loodud turvaline keskkond, kus meelt lahutada. Suurematesse saalidesse lubatakse maksimaalselt 100 inimest ning väiksemates tohib olla rahvast poole saali jagu. Kinodes on olemas desinfitseerimisjaamad ning puutetundlikke ekraane ja pindu puhastatakse iga 60 minuti tagant.

"Põhimõtteliselt on meie kinodes võimalik käia täiesti kontaktivabalt," rääkis Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo. "Pileti saab osta internetis, seda teeb juba üle 70 protsendi kinosõpradest. Kinno jõudes skaneeritakse kinopilet telefoni ekraanilt. Snäkid ja joogid on komplekteeritud ja pakendatud ning neid saab mugavalt osta iseteeninduskassast."  

Forum Cinemas OÜ kuulub Soome kinooperaatori Finnkino Gruppi, mis omakorda kuulub Odeon Groupi koosseisu, mille omanik on USA kinokett AMC. AMC on USA suurim kinokett, mille aktsiad on NY aktsiabörsil noteeritud. Eestis opereerib Forum Cinemas OÜ Tallinnas kino Coca-Cola Plazat, Tartus Ekraani ja Viljandis kino Centrumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles