Holy Motors andis Sveta Baaris väljamüüdud kontserdi

Kultuuritoimetus
Copy

Sveta Baar tähistab suve algust ja avalike ürituste piirangute leevendamist kontsertmuusika nädalaga. Koostöös kontsertagentuuriga Damn.Loud kureeritud programm toimub Sveta Baari ruumides käesoleval nädalal: 5 päeva, 5 bändi, igal õhtul 75-pealine publik.

Esmaspäeval ning teisipäeval toimunud Holy Motorsi ja Kaschaloti kontserdid müüsid juba varakult välja ning jätsid paljud piletita inimesed ukse taha. Tulekul on veel kolm kontserti, mille jaoks on ka piletid kohe otsa lõppemas.

«Väga äge on taas majas live-muusika elamusi jagada – super publik, bändid jagasid oma uue materjaliga üllatuslikke momente ja heli ning valgus 5+! Lausa sõnatuks võttis see imeline atmosfäär!» kommenteerib Sveta Baari eestvedaja Madleen Teetsov-Faulkner.

Kolmapäeval, 10.juunil, lammutab lavalaudu eelmise aasta punk-hardcore-skeene debütant Pinkwave, esitledes materjali oma viimaselt albumilt «Damage Done». Neljapäeval esineb Vene Teatri muusikajuhi Aleksandr Žedeljovi future jazz'i ning downtempo fusion'it segav ansambel Modulshtein audiovisuaalse kavaga ning reedel astub üles alati unikaalne Andres Lõo eksperimentaalse elektroonilise muusikalise etteastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles