Erki Spordi karikasari jätkub auto24ringi rallikrossirajal

Joel Kukk
Copy
Ford Sierrat taltsutav Vjatšeslav Serov on tagaveoliste autode klassis sarja liider.
Ford Sierrat taltsutav Vjatšeslav Serov on tagaveoliste autode klassis sarja liider. Foto: Pille Russi

Pühapäeval kihutavad Eesti ja Läti autosportlased ringrajal Erki Spordi superkrossi sarivõistluse neljandal etapil Pärnu auhinnapoe karikatele.

Võistluse peakorraldaja Eiki Eriste sõnutsi sõidetakse üle pika aja taas ringraja 1,2 kilomeetri pikkusel rallikrossilõigul.

“Võistluspäev algab kõigi kuue masinaklassi treeningu- ja kvalifikatsioonisõitudega, seejärel tuleb kolm eelsõitu ja etapivõitjad selguvad finaalides,” selgitas Eriste. “Tavakohaselt lõpetab päeva vaatemänguline superfinaal, kuhu pääseb iga masinaklassi kaks paremat.”

Kolme etapi järel on esikveo klassis liider Siim Ots, järgnevad Eno Kriibi ja Kert Klemmer. Vabaklassi edetabelit juhib täiseduga Mart Tikkerbär, teisel kohal on Marko Muru ja kolmandat kohta hoiab Aivo Ojala. Rahvakrossi esikolmikusse kuuluvad Tanel Raudsepp, Einar Heljand ja Margus Suigusaar.

Tagaveoliste autode arvestuses on enim punkte kogunud Vjatšeslav  Serov, talle hingavad kuklasse Andres Ringo ja Raul Laanisto. Superfinaali pingerida juhib Raudsepp, teisel kohal on Heljand ja kolmandal Kevin Allik.

650 ccm krosskartide Eesti meistrivõistlustel hoiab liidrikohta Karl Martin Miliste, järgnevad Peep Langeproon ja Margus Miliste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles