Michal Kõlvarti kärpeplaanidest: mu poolest võiks välja minna kasvõi valitsuse vahetamiseni (3)

Meinhard Pulk
, Toimetaja
Copy
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Eero Vabamägi

Reformierakonna linnapeakandidaat 2021. aasta kohalikel valimistel Kristen Michal sõnas ERR-ile, et tal on praeguse meeri Mihhail Kõlvarti uute kärpeplaanide suhtes negatiivne hoiak.

Tallinna linnavalitsus kinnitas täna kavatsuse liita mõned linnaasutused, mille tulemusel kaotab töö mitu senist ametijuhti. Lisaks tunnistas Kõlvart, et Estonia puiestee tunneli projekt on linna jaoks liiga kallis ning eurorahadest ilma jäämise puhul maetakse kalevi alla ka Tallinna haigla ehitamine.

«Kriis on aeg, kus ühiskond ja ettevõtjad ootavad tuleviku suhtes pigem julgeid pakkumisi ja otsuseid, mida teha. Mina otsiks võimalust Tallinnat paremini ühendada,» oli Michali kommentaar Kõlvarti plaanidele.

Michal lisas: «Mina paneks küll asjad natuke teise järjekorda, ma julgeks öelda, et inimeste elukvaliteedile Tallinnas uus haigla on kindlasti asi, milles tuleks läbirääkimisi valitsusega jätkata ja minu poolest võiks minna kasvõi kuni valitsuse vahetamiseni välja, kui valitsus selliseid prioriteete ei toeta. Sest need võimalused võiksid lähiaastatel olla.»

Michali sõnul ei ole sellised kärped mõistlikud, sest Tallinn on jõukas ja rahalised valikud on üsna laiad. Samuti on muid kohti, näiteks SA Vene Lütseum, PBK-lt uudiste tellimine ning linnameedia, millelt kokkuhoidmine säästaks miljoneid eurosid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles