Koroonakriisis sündisid fantaasiarohked audiotöötoad

Kultuuritoimetus
Copy
Helimüramistöötuba
Helimüramistöötuba Foto: Sõltumatu Tantsu Lava

Sõltumatu Tantsu Lava koos ZUGA Ühendatud Tantsijatega on loonud helimüramistöötoad, mis on mänguliseks liikumisvõimaluseks kogu perele. Tuleb vaid kuulata ZUGAkate loodud fantaasiarikkaid kuuldemängu meeleoluga audiofaile ja kaasa teha. Läbi sõna, heli ja muusika luuakse erinevaid kujutluspilte koos liikumiseks.

Nii, nagu raamatut lugedes tekivad igal inimesel oma kujutluspildid, nii saab ka siin helitöötoas ilma kellelegi ettenäitamiseta ise otsustada, kuidas hüpata üle ajalehekraavi, kuidas keerata ennast vaiba sisse rulli või langeda udusulena 7 sekundi jooksul maapinnale. Saab koos sirutada ja painutada, saab patsutada ja loksutada, üksteisest üle hüpata ja üksteise alt läbi ronida.

Osaleda saab töötoas igas võimalikus paigas nagu õues või toas, metsas või tänaval, hoovis või köögis. Helimüramistöötubade idee sündis äsjase koroonakriisi ajal, kus inimestel olid piiratud liikumisvõimalused ja kohtumised. Sellest olukorrast tingituna oli meil soov leida lahendus inimestele loovaks liikumiseks ilma et selleks peaks minema iga nädal kindlal kellaajal tantsustuudiosse.

Töötoad on loonud ZUGA tantsijad Kärt Tõnisson, Helen Reitsnik, Tiina Mölder, Päär Pärenson ja Ajjar Ausma.

Helimüramistöötuba saab nautida terve perega  kodus, õues, metsas, maal. Töötoas osalemine toimub audiofaili juhendamisel.

Töötoad leiab siit:

https://fienta.com/et/zuga-helimuramistootuba

Event Facebookis:

https://www.facebook.com/events/1093443674360511/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles