Elavda oma ärikinnisvara ja elukeskkonda ülemaailmselt tõestatud Bikeepi tõuksi- ja rattaparklatega

Copy
Foto: Bikeep OÜ

Koroonaviiruse puhangu ajal ja järel on inimeste liikumisharjumused muutunud, aina enam kasutatakse isiklikke jalg- ja tõukerattaid alternatiivina ühistranspordile ja isiklikule sõiduautole.

Näiteks Šveitsis, kus Baseli Ülikooli ja ETF Zurichi koostöös mõõdeti liiklemisvahendite kasutamist tuhandate inimeste poolt avastati, et jalgrattaga liiklejate arv kahekordistus samal ajal kui nii jalakäijate, autoga sõitjate kui ka ühistranspordi kasutajate arvud kahanesid. Ka Ameerikas on hakatud aktiivselt ühistranspordile alternatiive otsima.

Seda kinnitab ärikinnisvaragigandi JLL läbi viidud uuring, kust tuleb välja, et suisa 34% varem ühistransporti töölkäimiseks kasutanud inimestest otsivad nüüd muid lahendusi. See tähendab vaid üht – tõuksid ja jalgrattad saavad aina populaarsemaks. Ent kuhu neid sõidust vabal ajal jätta?

Kõigile on teada, et oma truud sõiduvahendit ei tasu järelevalveta jätta, sest kohe on jaol pikanäpumehed. Kuid, mida siis teha, sest pidevalt ratast kontorisse või korterisse tassida pole kerge ja sageli lubatudki? Ka rataste ja muude suurte asjade hoiustamine koridoris on Päästemeti poolt keelatud ning klassikalised rattaparklad ja -lukud pole varguskindlad.

Eesti ettevõte Bikeep just selle mure lahendabki nutikate ratta ja elektritõukside parklatega, mida saab kasutada parema kogemuse pakkumiseks elanikele, külastajatele või klientidele.

Parkimine on kasutajatele tasuta ja käib lihtsalt viipekaardi või Bikeepi äpiga.

Vaata, kui hõlpsalt käib Bikeepiga ratta parkimine.

Ettevõtte poolt üle maailma enam kui 15 riigi ärilinnakutesse, kortermajade või kaubanduskeskuste ette paigaldatud tuhandetest varguskindlatest rattaparklatest pole veel ükski ratas võõrastesse kätesse jõudnud. Selle tagab rattaparkla tugev hoob, mis ratta lukustab ning kui mõni kurjade kavatsustega inimene ratast lahti kangutama asub annab sellisest tegevusest märku signaal, mis ka turvafirma asja uudistama kutsub. Paljudes kohtades annab lisakaitse ka videovalve.

Parem kasutajakogemus on kui silmapaistev visiitkaart teie kinnisvarale

Imekerge elektritõukside parkimine ja laadimine.

Bikeep pakub lisaks isiklike rataste tasuta turvalisele parkimisele ka parkimis- ja laadimisvõimalusi aina populaarsust koguvatele elektriratastele ning elektrilistele tõukeratastele ning toodab ka nutikaid kappe, mida saab lukustada lahti viipekaardi või äpiga ja anda ühiskasutusse või rentida välja ka muude tarvikute hoiustamiseks peale rataste.

Foto: Bikeep OÜ

Igale tootele saab anda kliendile vastava välimuse värvidest sõnumini. Ja vastavalt asukohale ja kliendi ärimudelile aitab Bikeep kliendi jaoks kohandada nii tehnilisi aspekte kui finantseerimismudelit, hoolitsedes nii paigalduse kui parkla korrashoiu eest pärast paigaldust.

Foto: Bikeep OÜ

Tulemusena tekkiv terviklik kasutajakogemus on nii hoonele kui tervele organisatsoonile visiitkaardiks, mis kätkeb endas lisaks kliendi brändile keskkonnasäästliku sõnumit ning aitab eristuda nii turunduses kui ka  aina olulisemaks muutuva hea kasutajakogemuse pakkumisega.

Raja oma Bolt Bikeepiga

Ent ettevõte on astunud sammukese veelgi kaugemale ning võimaldab ärikinnisvara haldajatel püsti panna oma enda rataste, e-rataste ja elektritõukside rendivõrgustiku. Sama lahendust saavad kasutada nii kortermajad, hotellid kui terved ärilinnakud.

Pane oma kinnisvara elama uudse rendivõrgustikuga.

Võidavad kõik, nii ajas kui rahas! Näiteks võtavad autoparklad palju kallist linnaruumi ning mugavad kontorid ja korterid ei võimalda sageli kõigile soovijatele tasuta parkimiskohta ning vabadele kohtadele käib nii hommiku- kui õhtutundidel kibe võistlus, mis paneb magusamaid kohti ihkavad inimesed isegi varem ärkama ja õhtuti töölt varem lahkuma. Halvimal juhul tuleb tööle sõites leppida tõsiasjaga, et parkimiskoht asub mitme kilomeetri kaugusel sihtkohast. Kuid, mis oleks, kui ettevõtted paneksid autoparkla ja kontori vahele sõitma rattad ja tõuksid?

Nõnda jõuab kontorisse hulga rohkem rõõmsaid töökäsi. Lisaks võimaldaks säärane rendiäri ärilinnakusisest ettevõtete õitsemist, sest inimesed saaksid kiirelt liikuda tõuksi või rattaga lõunale või teha lõunapausil väike trenn treeningsaalis. Võimalusi on palju ning lahendus passib eriti hästi ka hotellidele või muudele turismisektori ettevõtetele: tõuksirent hotelli ees annab inimestele võimaluse külastada mugavalt piirkonda ning toob samas tulu hotelliomanikule.

Raskel ajal pakub Bikeep majutusasutustele ka revenue-sharing mudeli põhist rendilahenduste finantseerimisvõimalust, mis vähendab hotellioperaatori otsest investeeringumahtu ja hajutab riske.

Töötame koos välja terviklahenduse ja uudse kasutajakogemuse

Maailma ühe juhtiva ärikinnisvaratarkvara looja Building Engines sadade ärikinnisvarahaldurite seas läbiviidud uuringust selgus, et enam kui 80% ajast veedavad nende tiimid turundajatest tehnikuteni mõeldes või tegeledes kasutajakogemuse parandamisega. Samas, eelarvest moodustavad kasutajakogemuse investeeringud vaid 28%.

Seda arvestades on Bikeep koostöös rahvusvaheliste partneritega nagu ärikinnisvara suurkorporatsioon CBRE ja mitmed teised välja töötanud holistise lähenemisviisi, mis arvestab iga hoone ja selle kasutajate eripäradega, iga ettevõte finantseerimisvõimalustega ja mida on võimalik rakendada ka edukalt Eestis kliendi kinnisvarale õige lähenemise ja lahenduse leidmiseks.

Kui tunnete huvi, kuidas saaksime kohandada Bikeepi lahendused teie vajadustega ja arendada edasi teie äri siis kirjutage paar rida meie veebilehe kontaktvormi kaudu aadressil https://bikeep.com/et/kontakt/ 

Aleksei Jersovski
Aleksei Jersovski Foto: Bikeep OÜ

Või võtke ühendust otse meie ärikliendihalduriga, Aleksei Jersovskiga, telefonil 582 33 239 või emailil aleksei@bikeep.com

Copy
Tagasi üles