Teetööd muudavad esmaspäevast tavapärast liikluskorraldust

Postimees
Copy
Teede pindamine
Foto ELMO RIIG/ SAKALA
Teede pindamine Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig

Nädala alguses algavad liikluspiirangud manteedel Järva, Tartu, Viljandi ja Põlva maakondades. Osa töid kestab juuli alguseni, ülejäänud aga septembrini. 

Järva maakonnas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Ahula–Allikjärve teelõigul (km 110–120) tehakse teekatte remonttöid ajavahemikus kell 8–22. Lõiguti on üks sõidusuund suletud ja kehtestatakse kiiruspiirang 70 km/h.

Tartu maakonnas Tartu–Jõgeva–Aravete maanteel Võibla–Maramaa teelõigul (km 6) tehakse teekatte tasandusfreesimist. Töötsoonis kehtestatakse kiiruspiirang ja liiklust korraldatakse reguleerijate abil. Tööd kestavad kuni 2. juulini.

Viljandi maakonnas Valga–Uulu maanteel Karksi-Nuias (km 58–59) suletakse teelõik liiklusele seoses maantee rekonstrueerimisega. Sõiduautodele ja bussidele on ümbersõit tähistatud Karksi-Nuia tänavate kaudu, veoautode ümbersõit on marsruudil Abja-Paluoja–Sultsi–Karksi– Ainja. Tööd kestavad 9. septembrini.

Põlva maakonnas Võru–Räpina maanteel Pahtpääl (km 33–34) suletakse teelõik liiklusele seoses truupide ehitusega. Ümbersõit on korraldatud Vinso–Karisilla–Võõpsu–Räpina kaudu. Kohalikele elanikele on teelõigule ligipääs tagatud. Ühistranspordile on tähistatud kohapealne ümbersõit vallateede kaudu. Tööd kestavad 4. juulini.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele:

Teele tekkiv autode kolonn tähendab, et juhtauto sõidab aeglasemalt kui teised autojuhid sooviksid. Lubatud suurimast kiirusest madalama kiirusega sõitev arukas juht tõmbab kõrvale, et kolonn mööda lasta.

Liiklejatelt oodetakse infot teeolude kohta telefonil 1510. Lisainfot teeolude kohta vaata http://tarktee.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles