Selle suve suurim seiklusmäng ootab osalejaid - mängus on 30 auhinda!

Raadio Elmar
Copy
Foto: Shutterstock

Eesti suvi lausa kutsub rändama, avastama ja mööda kaunist loodust ringi sõitma. Tulge osalege põnevas mängus, mille raames saate seigelda ja nuputada, kuid kirsina tordil on võimalik ka uhkeid auhindu võita! 

Põneva seiklusmängu «Raadio Elmar suur suveseiklus» ideeks on panna osalejad mööda kaunist kodumaad ringi rändama. Mängu lehel on Eestimaa kaart punktidega, mis tuleks kahe kuu jooksul läbi sõita. Kõik punktid on kogu kampaania perioodi jooksul nähtavad ja läbitavad.

Igal nädalal keskendume ühele või kahele erinevale maakonnale. Igast punktist saab seikleja endale koodi, mis tuleb sisestada mängu maandumislehele. Kõikides punktides ei ole kood kogu aeg nähtaval. Arvestama peab kohtade avamisaegadega, mille leiab kampaania maandumislehelt, kui klikitakse kaardil vastavat punkti.

Kes läbib kõige rohkem punkte võidab peaauhinna, milleks on Hyundai i30 Fastback pooleaastane kasutusõigus. Lisaks 5L Shell Helix Ultra mootoriõli võitja isiklikule autole ja «Shell Car Care» toodete komplekt. Kui kõikide punktide läbijaid on rohkem kui üks, toimub enim punkte läbinud seiklejate vahel loosimine.

Kampaania «Raadio Elmar suur suveseiklus» toimub ajavahemikul 29.06-24.08.2020 raadios Elmar. Elmari kuulajad saavad end ja koode registreerida veebilehel elmar.ee/suursuveseiklus kuni 23.08.2020 kella 23.59ni.

Toredat seiklusrikast suve ja teretulemast mängu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles