FOTOD ⟩ Männiku teel sõideti parkivale autole otsa, juht põgenes

Copy

Esmaspäeva hilisõhtul toimus Männiku teel liiklusõnnetus, milles esialgse info kohaselt sõitis sõiduauto Volkswagen otsa parkinud Mercedes-Benzile. Juht põgenes sündmuskohalt. 

Politsei teatel sõitis praeguse info järgi üks sõiduk teisele parkivale sõidukile otsa. Keegi kannatada ei saanud, sest parkivas autos inimesi ei viibinud. Küll aga otsustas juht sündmuskohalt lahkuda, keda politsei koertega otsima hakkas. 

Esmaspäeval kella 23 ajal teatati häirekeskusele, et sõiduauto Volkswagen sõitis Saku vallas Männiku karjääri lähedal otsa parkivale sõiduautole Mercedes-Benz. Keegi kannatada ei saanud, sest parkivas autos inimesi ei viibinud, küll aga langesid tee peale mitu puud ning kahjustada sai tänavavalgustus. Päästeametnikud aitasid tee puudest vabastada. Politseinike saabudes oli Volkswageni juht sündmuskohalt lahkunud ning tema otsimiseks kaasati ka koerapatrull. Sõidukit juhtinud 19-aastane noormees tabati veidi enne kella kolme oma kodust Saku alevikus. Tabamisel kontrolliti noormehe kainust ning ta ei olnud alkoholi tarvitanud. Kiirabi vaatas ta samuti üle ning hospitaliseerimist mees ei vajanud. Juhtunu täpsed asjaolud on väljaselgitamisel.

Pealtnägija sõnul põgenes õnnetuses osalenud Volkswageni juht metsa. «Nägime, et politsei on kohal ja päästjad ka. Viimased ütlesid, et Volkswageni juht põgenes kuhugi metsa ning seetõttu saadeti ka vaatajad laiali, et siis politseinikud koos koertega saaksid tulla,» kommenteeris ta. Seejärel otsustas ka tema Volkswageni juhti otsima minna. «Me läksime karjääri juurde, kus oli valvur. Tema käest küsides saime teada, et Volkswageni juht kiirustas ning ei suutnud autot juhtida,» kirjeldas sündmuskohal viibinud mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles