Kuritegevust täis suvi EPIC DRAMAS

Copy
Foto: Wide Media

Kriminaalne draama sobib suurepäraselt lahutama meelt nii südasuvise kuumaga kui  põgenemaks argipäeva murede eest vihmasel päeval. Just seetõttu toob telekanal Epic Drama suvel ekraanile draamasarjade paremiku suvises eriprogrammis „Kriminaalne suvi“.

Alates 1. juulist saab ainult telekanalil Epic Drama kaasa elada tegelastele sarjadest „Noor inspektor Morse“, „Murdochi müsteeriumid“ ja „Frankie Drake’i müsteeriumid“. Lisaks armastatud tegelaste seiklustele toimub ka mitmeid esilinastusi, mille saladusloori langetatakse juba peagi.

"Noor inspektor Morse"
"Noor inspektor Morse" Foto: Wide Media

Esmaspäeviti saab rännata ajas tagasi kuuekümnendatesse, kus Oxfordis lahendab juhtumeid noor politseikonstaabel Morse koos oma partneri Fred Thurdayga sarjas „Noor inspektor Morse“. Teisipäevale lisavad naiselikku vunki peategelased sarjadest „Frankie Drake’i müsteeriumid“ ja „Miss Fisheri mõrvalood“. Kolmapäeval rännatakse üheskoos Prantsusmaale. „Kollektsioon“ pajatab loo kahe venna tegudest Pariisi moeparadiisis, samal ajal kui „Speakerine“ räägib telemaailma telgitagusest elust 1962. aastal

“Miss Fisheri mõrvalood”
“Miss Fisheri mõrvalood” Foto: Wide Media

Neljapäeviti kostitavad teiste seas krimipõnevikud „Maltese: Maffia detektiiv“, kus heasüdamliku olemusega detektiiv töötab moraalitus maailmas ning Hispaania draama „Garduña käsi“, mille tegevus leiab aset 16. sajandi musta surma katkuepideemiast paranenud Seville'is.  Reedel rännatakse aga 19. sajandi New Yorki, kus leinatakse president Lincolni. Sarjas „Copper“ võimutseb kindral Brendan Donovaniga.

“Copper”
“Copper” Foto: Wide Media

Laupäev on seadusrikkujate päralt, kes otse filmilinalt. Tele ekraanile jõuavad Hollywoodi hitid „Chicago“, „Hollywoodland“ ja „Andekas härra Ripley“. Nädalalõpp toob pühapäeviti kaasa uued ja eksklusiivsed esilinastused, mis hoiavad diivani äärel ka kõige ebausklikumad detektiivid.

Foto: Wide Media

Nõrganärvilistele mittesobilik Epic Drama "Kriminaalne suvi" alustab juba 1. juulil.

Telekanal Epic Drama näitab 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas kõrgresolutsioonis kvaliteetseid ajastudraamasid. Alažanritena on kanali sisus krimi ja müsteerium, klassikaline kirjandus, poliitika ja võim, sõda, seiklus, ajalugu ja fantaasia. Epic Drama on  Eesti televaatajatele kättesaadav Telia ja Levikomi TV-teenuse klientidele. Lisainfot kanali saadavuse kohta küsida oma operaatoritl.

 

 

 

 

 

Copy
Tagasi üles