Ribist toorvorstideni- 4 head ideed, mida suvisel grillpeol mekkida!

Copy
Foto: Envato Elemets
Kuna nüüd on suurem kriisiaeg läbi saanud, võime jälle sõpradel külas käia. Ja kui sõpradel on aed või hoov, siis loomulikult tuleb ka grillida!
Suvi on alati seotud grillipidudega. Kuigi viimasel ajal grillitakse üsna palju juustu ja igasuguseid köögivilju, on grillipeo krooniks tavaliselt siiski liha. Iga suve hakul tekib päevakorda aga sama küsimus: millist liha, vorstikesi ja snäkke eelistada? Poeletid on tooteid täis ning nendest lemmiku valimine võib osutuda keeruliseks.
 
Proovisime nelja Karni viimase aja kõige populaarsemat toodet ning panime kirja, mis mõtteid need meis tekitasid.
 
Šašlõkk Eesti suvi. See on ideaalne valik neile, kes ei taha, et šašlõkk oleks ülemaitsestatud. Lõppude lõpuks on oluline saada aru, mida sa parasjagu sööd. Selle Karni šašlõki puhul olid maitsenüansid hästi paigas, kuid mitte midagi ei olnud liiast.
 
Kes otsivad pekisemat liha, need peaks sellest šašlõkist kauge kaarega mööda käima. Šašlõkk Eesti suvi on mõnusalt taine ning meeldib seetõttu ka väga lastele.
 
Lihatükid olid täpselt sobiva suurusega ning neid ei pidanud väiksemaks lõikuma. Pärast grillilt tulekut ei läinud liha liiga kiiresti kuivaks… või oli asi selles, et liha oli nii maitsev, et see söödi enne ära? Igal juhul väga hea toode Eesti grillisuvesse!
 
Grill-liha Lemmik. See grill-liha võidab südameid juba oma välimusega – korralikud viilud kaelakarbonaadi punases kastmes. Kuigi kaste oli punane, siis liialt tuline see ei olnud.
 
Meie seltskond sõi seda koos kartuli ning tomati-kurgisalatiga nagu lapsepõlves sai tehtud. Muide, eriti hästi mekkis see, kui majoneesi kõrvale piserdada!
 
Piri-Piri grill-ribi. See grillribi on nii toreda nimega, et kindlasti köidab poeletil tähelepanu. Nii vahvanimelise toote ostmine teeb kohe tuju rõõmsamaks ning pakub ka külakostiks võttes nalja.
 
Tihti peljatakse, et grillribi on keskmisest keerulisem valmistada – Karni toote kogemus näitas, et sel pole (nii suurt) tõepõhja all. Loomulikult tuli hoolikalt grillahju juures valvel olla ning tuppa pikemaks ajaks jääda ei saa.
 
Kui esiti arvaks, et sellise nimega grillribi võib olla lastele sobiv, siis tegelikult oli see peamiselt täiskasvanute lemmik. Just oma vürtsikuse poolest.
 
Ananassi toorvorstid. Need kujunesid kõikide vaieldamatuks lemmikuks! Kui mõtled, mis maitsega toorvorstikesed olla võiksid, siis ananass pole esimene, mis pähe tuleks… See on ootamatu valik ning teadsin juba ette: vorstid kas meeldivad väga või kohe üldse mitte. Aga tegelikult meeldis meile kõigile.
 
Loodetavasti leidsid siit neli head ideed, mida suvisel grillipeol mekkida. Kui tekib küsimus, mida valida snäkilauale, siis siingi tuleb Karni appi oma snäkivorstidega. Eriti mugavalt leiad Karni snäkid nende hiljuti avatud e-poest, vaata täpsemalt SIIT!
Copy
Tagasi üles