Flixbus käivitab Baltikumi reisid juuli keskpaigast

BNS
Copy
Selle aasta esimesel poolel peaks Flixbusiga saama näiteks Varssavisse ja Berliini. FOTO: Flixbus
Selle aasta esimesel poolel peaks Flixbusiga saama näiteks Varssavisse ja Berliini. FOTO: Flixbus Foto: Flixbus

Saksamaa bussifirma Flixbus jätkab Covid-19 kriisi tõttu edasi lükatud plaanidega ja alustab reisidega Baltikumist Ida- ja Lääne-Euroopa linnadesse.

Flixbusi uued liinid väljuvad Tallinnast, Riiast, Vilniusest ja Kaunasest. Sihtkohtade seas on nii Varssavi kui ka Berliin, teatas ettevõte.

Flixbus on rakendanud ettevaatusabinõusid ja täiendanud reisijate ohutuseeskirju. Muu hulgas kehtib reisijatele ja juhtidele kohustus katta bussi sisenedes ja sõidu ajal suu ja nina ning bussi sisenemisel kasutatakse kontaktivaba piletisüsteemi ja dokumendikontrolli. 

Reisijatele kehtib kohustus desinfitseerida bussi tulles käed ning bussi saab siseneda vaid tagauksest ja sisenemisel tuleb hoida teiste reisijatega kahemeetrist distantsi. Sõidukeid desinfitseeritakse pärast iga reisi. Lisaks neile reeglitele on reisijad kohustatud järgima ka kohalikke seadusi ja ennetusmeetmeid, mis on kehtestatud riigis, kus nad asuvad.

Flixbus tegutseb 29 riigis Euroopas, Aasias ja Põhja-Ameerikas, ühendades ligi 2500 sihtkohta. Baltikumi reisid käivitatakse 16. juulist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles