Chanz töötas välja võidusummade välkkiire väljamakse

CHANZ
Copy
Chanz on esimene kodumaine pärisrahaga sotsiaalne kasiino, kus saab mängida koos oma sõpradega.
Chanz on esimene kodumaine pärisrahaga sotsiaalne kasiino, kus saab mängida koos oma sõpradega. Foto: Shutterstock

Esimene Eesti sotsiaalne kasiino Chanz on koht, kus mängijad saavad omavahel suhelda, üksteist sõbraks lisada, sõprade võite ja mängustaatusi jälgida ning gruppe luua. Viimase arendusega on Chanz välja töötanud innovatiivse võimaluse, millega õnnelik mängija võidusumma sekunditega oma pangakontole saab.

Kui tavapäraselt peavad võitjad nii Eesti kasiinos kui mujal raha oma pangakontole ootama viiest minutist kuni mõne tunnini, siis Chanzi KOHE-väljamaksed laekuvad Eesti pankade kontodele vaid loetud sekunditega, lubas kasiino teenustejuht Anders Nerheim. „Usume, et see on praegu kõige kiirem väljamaksemeetod Eestis,“ ütles ta.

Uuendusliku ja edumeelse pärisrahaga Eesti kasiino meeskond otsib pidevalt uusi lahendusi selleks, et kliendikogemus võimalikult sujuvaks ja meeldivaks teha. Võidetud rahasummade ülikiire välja maksmine on olnud Chanzi meeskonna üks peamisi suuri eesmärke. Süsteem on välja töötatud nii, et kui klient võidab ükskõik millises kasiinomängus – Book of Dead, Starburst, Bonanza, King Kong, Wild West jt hasartmängud – või live-kasiino mängus, näiteks blackjack või rulett,  tagab kasiino talle kohese väljamakse.

Täpsemini töötab KOHE nii, et kui klient on valmis võidusummat välja võtma, siis tuleb tal maksemeetodite alt valida variant KOHE, kinnitada oma pangaandmed ning Chanzi süsteem saadab raha ülikiirelt kliendi kontole. Selle teenusega on seotud kõik Eestis teenust pakkuvad suuremad pangad.

Praegu saab seda kasutada vaid Eestis, kuid meeskond on välja töötamas lahendust, kuidas välkkiired väljamaksed ka välismaiste klientideni viia. Chanzi teenuste juht lubas, et selle kohta tuleb lisainfot kohe, kui uus süsteem on valmis.

Chanz on ainus kasiino Eestis, kes pakub niisugust ülimugavat võimalust. „Meil on tõesti hea meel olla üks esimesi kasiinosid, kes seda toodet oma klientidele esitleb,“ ütles Anders Nerheim. Ta pani ka klientidele südamele, et kui neil tekib KOHE-väljamaksemeetodi või mõne muu onlise kasiinot puudutava teema kohta küsimusi, siis on Chanzi klienditugi alati valmis e-posti või kiire live-vestlusakna kaudu aitama.

Eestis ja Rootsis litsenseeritud kasiino Chanzi peakontor asub Tallinnas ning ka KOHE-väljamakse on arendatud siin. Kasiino loomislugu on seotud Skandinaavia ühes suurima ja tuntuima online kasiino ja spordiennustuse ettevõtte Nordic Gaming Groupiga, kui sealsed võtmetöötajad otsustasid luua oma kasiino, kus prioriteediks on vastutustundlik, turvaline ja kvaliteetne meelelahutus. „Me usume, et Chanz on see koht, kus asju tehakse õigesti,“ sõnas Anders Nerheim.

KOHE-väljamakse

  • Väljamakset tegema minnes vali meetodiks KOHE
  • Lisa või kontrolli pangakonto andmeid
  • Vajuta „Kinnitan“
  • Mõned sekundid hiljem on raha sinu pangakontol

*Chanz jätab endale õiguse viivitada väljamaksega turvakontrolli, suure võidusumma, teenuse ülekoormuse, tehniliste probleemide jm puhul.

Copy
Tagasi üles