LG NanoCell TV - parim UHD-ekraan kodukontorisse

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: LG Electronics

Eriolukorra ajal rakendatud kodukontorid andsid nii ettevõtetele kui ka inimestele kinnitust, et kaugtöö on siin, et jääda.

Kui oled samuti mõelnud, et sooviksid töötada varasemast rohkem kodukontorist, tasub mõelda oma senise töölaua täiustamisele ja võtta kasutusele suurem ekraan.

Üks võimalus selleks on LG täiustatud LED-telerite mudel LG NanoCell TV, mis tagab esmaklassilise 4K või 8K kvaliteedi, täpse värviesituse ja veelgi laiemad vaatenurgad. Kvaliteetne suurem ekraan aitab hoida sinu silmi ning pakub mitmeid lisafunktsioone, millega töö tegemine lihtsamaks teha.

Viimastel nädalatel proovitud kodukontori- ning distantsõppekogemus näitab, et nutiseadmes veedetakse vähemalt 5 tundi päevas. Silmade säästmiseks tasub ekraanina kasutada hoopis telerit, sest viimase vaatamine ei mõju silmadele nii koormavalt. 8K eraldusvõimega LG NanoCell teler reguleerib ekraani heledust vastavalt ümbritseva keskkonna valgusele, mis vähendab veelgi koormust silmadele. Silmi aitab kaitsta ka videosisu detailsust ja kontrasti parandav protsessor, võimaldades vaadata madalama kvaliteediga sisu 8K kvaliteedis – olgu tegu loengu või konverentskõnega. Lisaks on NanoCell telerid IPS-ekraanitehnoloogiaga, mis lubab nautida täpseid värve ja laitmatut pildikvaliteeti sõltumata vaatamiskohast ja -nurgast. Kui ekraanist tulev pildikvaliteet on sinu töö jaoks oluline, siis tasub alati eelistada IPS-iga ekraane.

Kuigi need telerid ei ole ainult töövahendid, on nende lisafunktsioonid justkui loodud mugavamaks töötamiseks ja õppimiseks. NanoCell teleritesse sisseehitatud Dolby Atmose helisüsteem loob realistliku 3D-heli, tuues teid otse sündmuste keskele. Lisaks võimaldavad WebOS Smart TV funktsioonid tööks vajaliku sisu voogesitust. WebOS-teleril on täisfunktsionaalne veebibrauser juba sisse ehitatud ning internetti saab kasutada ka ilma muude nutiseadmete vajaduseta. Tegelikult ongi telefonis või arvutist mõistlikum sisu alati telerisse peegeldada, mille Magic Remote telekapulti saab kasutada ka arvutihiirena. Nii on võimalik tööasjad kiirelt ja mugavalt ära teha.

Vähem oluline ei ole NanoCell teleri elegantne disain. See sobib iga kodu sisemusse, luues suurepärase atmosfääri. Uusimad NanoCell 4K ja 8K ekraanid on saadaval erinevates suurustes ja laia valiku kujundusdetailidega, võimaldades igaühel leida midagi enda maitsele.

Advertisement
Copy
Tagasi üles