Vabadusvõitlejad ootavad tuleviku üle arutlema

Kuido Saarpuu
Copy
Memento
Memento Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja.

16. juulil (neljapäeval) algusega kell 16 toimub Ajakeskuse Wittenstein (Paide vallitorn) klaasgaleriis kohtumine Eesti Memento Liidu ja Eesti Vabadusvõitlejate Liidu juhtidega. Korraldatakse mõttetalgud, et leida võimalikke koostöökohti ning arutleda Memento Järvamaa Ühenduse tuleviku üle.

Eesti Memento Liit on organisatsioon, mis tegeleb iseseisvuse eest võidelnute ja terrori all kannatanute poliitiliste, sotsiaalsete ja majanduslike õiguste tagamise, noorsoo kasvatamisega demokraatia, inimõiguste austamise ja vabadusaadete vaimus. Liit kogub tõendeid ja jäädvustab Eesti iseseisvuse eest võidelnute ja terroriohvrite mälestus (trükiste väljaandmine, mälestuspäevad, mälestusmärgid, jne).

Rohkem kui 20 aastat on ka meie maakonnas tegutsenud Memento Järvamaa Ühendus. Jaan Arvola ning Lembit Leinjärve juhtimisel tegutses maakonnas ka Eesti Sõjameeste Järva Ühing. Viimane nimetatust on mõni aasta tagasi lõpetanud oma tegevuse ning Memento Järvamaa Ühendus plaanib samuti senisel kujul oma tegevuse ümber-korraldada.

Kõik huvilised on teretulnud kaasa mõtlema ja arutlema.

Lisainfo: Ründo Mülts tel 5668 2165.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles