Tallinn otsib enampakkumisel kahele Viru lillekioskile uut rentnikku

BNS
Copy
Naistepäeva lillemöll Viru tänava lillekioskite juures.
Naistepäeva lillemöll Viru tänava lillekioskite juures. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Tallinna ettevõtlusameti hallatav asutus Tallinna Turud otsib kahele Viru tänaval asuvale lillemüügikioskile kirjalikul enampakkumisel uut rentnikku. Teisipäeval teatas linn, et kaks kioskit jäid tühjaks, kuna huvilisi neile ei leidunud. 

Üürile antakse müügikioskid number 13 ja number 14. Varasema enampakkumise tunnistas Tallinna Turud nurjunuks, sest ühtegi pakkumust ei esitatud.

Mõlema kioski üldpind on 10,5 ruutmeetrit ning äriruum antakse kasutusse kolmeks aastaks. Ruumi võib kasutada vaid lillede jaemüügiks ning selle allkasutusse andmine on keelatud.

Üüri alghind on eelmise enampakkumise omast 100 eurot madalam ehk 2000 eurot kalendrikuus. Hinnale lisandub käibemaks. Seejuures tasub üürnik lisaks üürile ka kõik ruumi kasutamisega seonduvad kõrvalkulud.

Pakkumusi saab esitada 6. augusti ennelõunani.

Aadressil Viru tänav 26 asuvaid lillemüügikioske haldab ja arendab Tallinna ettevõtlusameti hallatav asutus Tallinna Turud. Kokku on Viru tänaval 14 lillekioskit.

Lilleturul on lubatud ainult lillede müük. Tallinna Turud haldab ka Nõmme turgu, Mustamäe turgu, Lasnamäe turgu ja kalaturgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles