Kuidas naised masturbeerivad ja miks nad orgasmi ei saa?

Must Panter
Copy
Foto: MustPanter

Nii naise kui mehe peas tekib tühi nõutus, kui temake naudingute tippu ei jõua. Kas mees pole piisavalt tasemel või naine on defektiga? Tekib küsimus, et mida siis tegema peab ja kuidas? Kõigepealt süveneme nendesse põhjustesse, mida naine ise kontrollida saab ja seejärel hüppame masturbeerimise salamaailma.

Foto: Shutterstock

Miks naine ei saa orgasmi?

15% naistest ei saa mitte kunagi orgasmi. Jätame nemad erandkorras kõrvale ja keskendume ülejäänud 85%, kes on selleks füüsiliselt võimelised.  Uuringute järgi pea pooled naised ei jõua oma partneriga orgasmini. Naise orgasmid sõltuvad voodis sellest, kui hästi kallim teda rahuldada oskab. Internet on ometi tarkuseteri täis. Neuroteadlased on jõudnud seisukohale  mis on peamine põhjus naise orgasmivaesele elule.

Põhjus number 1- Naine on ise süüdi

Seksuaalterapeutide hinnangul on naine peamiselt ise põhjuseks, miks ta partneriga orgasmini kunagi ei jõua.

Olukorrapõhine anorgasmia

Kas sa oled üks neist, kes saab orgasmi üksi hullates, aga mitte koos partneriga? Kindlasti ei ole sa ainuke. Tegemist on üsna tavalise naiste eripäraga, mis tuleneb sellest, et koos partneriga ei lasta end lõpuni vabaks või ei julgeta härrat täpselt juhendada, kuidas ja mis temakesele meeldib. Omavahelised  konfliktid ja vastumeelsus võtavad muidugi oma osa ühiste hullamiste naudingust.  Igal juhul jätab naine koos mehega midagi olulist tegemata, kui ta ainult üksinda orgasmini jõuda suudab.  Oma partneri suunamine ja juhendamine teeb teile mõlemale teene. Selleks, et paarisuhtes orgasme täis kireni jõuda, on oluline, et naine ise teaks, mis laadi massaaž tema orgasminärve kõditab ja osata seda oma partnerile selgelt kommunikeerida. Ilma, et kallim teaks või oskaks samu mõnunuppe vajutada, jääbki naine ainult üksinda orgasme saama ja kallimaga jääb seksuaalne suhe poolde masti pidama.  Viljeletakse klassikalist „on ja pole ka“ suhet! Abielu õnne kestvus on ennustatav  mõlema partneri seksuaalse rahulolu taseme põhjal.

Kui mees on voodis lihtsalt halb.

Mees on voodis naiste hinnangul halb, kui tal on erektsiooni häired või ta keskendub ainult iseendale saamata aru, kuidas naise naudinguid käivitada. Baasteadmine, et klassikalisest penetratsioonist üksinda ei piisa naise seitsmendasse taevasse viimiseks, ei ole temani veel jõudnud. Kui mehel on erektsiooni hoidmise või enneaegse tulemisega muresid, siis seda on võimalik kontrollida peeniserõngaste ja erektsiooni toetavate kapslite ning kreemidega. Kui ta aga seab ainult ennast seksi ajal keskmesse, siis on vaja natuke ausust olukorra parandamiseks. Julmalt otsekohene ei tasu olla, aga kindlasti tuleb suunata ja näidata, mis õrnemale poolele mõnu pakub. Päeva lõpuks tahavad kõik mehed oma kallima jaoks Supermanid olla.

Kuidas orgasmide salalaegas naise jaoks vabastada?

Seksuaalterapeudid soovitavad naistel masturbeerida ja õppida kõigepealt ise oma keha tundma. Kuidas me eeldame, et keegi teine tuleb ja vajutab juhuslikult kõiki õigeid nuppe? Kui mõni mees seda oskab, siis tuleb tänada tema eelmist juhendajat.  Naised, masturbeerimine on oluline osa enese seksuaalsuse tundmaõppimiseks ja seega eeldus orgasme täis seksiks oma partneriga.

Kuidas naised masturbeerivad?

Enamus mehi vastab selle peale koheselt, et eks ikka ühe jämeda dildoga! Kaugel sellest. Uuringute järgi kõigest 1.5% naistest masturbeerivad pannes mingi mõnuasja oma vagiinasse. Penetratsioon ei olegi naiste number 1 naudingute allikas! 86.5% naistest masseerivad orgasmini jõudmiseks oma kliitorit ja häbet. 12% naistest naudivad masturbeerides samaaegselt vaginaalset penetratsiooni ja kliitori massaaži.

Milliste vahenditega masturbeerida?

Köögist saab torujaid aedvilju, ent neid ei ole soovitatav kasutada. Käega masseerides orgasmini jõudmine vajab naise puhul 20-40 minutit aega ja väga palju libestit. Ajakulu komponent ja erootikatoodete tabuks pidamine on üks põhjuseid, miks naised ei tea, mis nende orgasmi valem on ega oska ka oma kallimat selles osas valgustada.

Musta Pantri telefon on tihti helisenud küsimusega, milline vibraator või kreem sobib alustamiseks ja on kõige parem?

Alustuseks tuleb teadvustada, kuidas naise aparatuur toimib? Igaühel on see erinev, ent enamus naisi vajab orgasmini jõudmiseks välist stimulatsiooni kliitoril. Seepärast on kindla peale minek soetada oma vallatuste sahtlisse kliitori stimuleerija. Maailma populaarseim stimuleerija alates „Seksi ja Linna“ staari Samantha orgasmi otsingutest on Wand vibraator. Pornokanalid on selle lelu pea kõikidele meestele korra ette näidanud ja nad teavad, et see on penetratsiooniks liiga suur ja super kliitori masseerimiseks.

WAND kliitori stimuleerijad

Foto: MustPanter

Imevad kliitori stimuleerijad

Moodne tehnoloogia pakub naistele õrnemat ja sügavat stimulatsiooni õhulainetega, mis ei vibreeri kliitori närvidel, vaid haaravad neid kergesse vaakumisse ja lasevad seejärel lahti. Tekib rütmiline imemise tunne. Õhkstimulaatorid on esimeseks leluks kõige sobilikumad ja enamus naisi kogevad orgasmi juba 2-10 minutilise stimulatsiooni järel.

Foto: MustPanter

Nüüd nendele naistele, kes eelistavad kaks-ühes stimulatsiooni

Jänkuvibraatorid on teie parimad sõbrad.  Jänkusid saab sisse lülitada  ainult kliitori või vaginaalseks stimulatsiooniks, aga ka mõlemas mõnukohas korraga.

Snappy                                       Lavani                                           LELO Soraya

Foto: MustPanter

Põhjus number 2 miks naised orgasme ei saa - füsioloogiline eripära

Naised vanuses üle 49a on tihedamini kimbus orgasmide düsfunktsionaalsusega, kui nende nooremad sookaaslased. Vananedes meie seksihormoonide tootlikkus langeb, mistõttu erutumine ja orgasm on harvemad külalised.

Teiseks füsioloogiliseks põhjuseks on vaagnapõhja lihaste lõtvumine, kas siis aastate või sünnituste tulemusel. Mida aeg edasi, seda suuremat mõju toonusest väljas tupelihased omavad naise orgasmide tugevusele, põiepidamatusele ja PMSi sümptomitele. Trimmis tupelihased on ülimalt olulised, et naine lõhnaks ka väärikas eas puhtalt ja naudiks hoolimata vanusest ja sünnituste arvust tugevaid orgasme.

Tupekuulid on iga naise seksuaalse tervise „must have“ toode.  Keegi meist ei taha olla pissilõhnane pensionär ega naine, kelle mees eelistab nooremaid, kuna nad pakuvad tihedama tundega penetratsiooni.

Yoni munad roosast kvartsist tupelihaste toonuse tõstmiseks ja seksuaalse energia parandamiseks

Foto: MustPanter

Lovers algaja tupekuul esimeseks treeningtasemeks

Foto: MustPanter

ORGASMI ÕIGUS KÕIGILE!

31.juuli on rahvusvaheline orgasmi päev ja kannab edasi sõnumit, et orgasmi õigus on meil kõigil. Seksuaalne nauding ei ole luksus vaid baasvajadus. Kliitori stimulatsioon ja penetratsiooni on võrdse tähtsusega, et mõlemad partnerid jõuaksid orgasmini. Oluline on, et naine õpiks kõigepealt ise oma keha tundma ja seejärel avaks end oma partnerile. Partner peab see-eest olema uute tarkuste rakendamiseks valmis.

Leia endal ja oma kallima parimad vallatuste sahtli ulakused e-poest.

Saadame diskreetselt pakendatult ilma viideta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Sinu,

Must Panter 

Foto: MustPanter
Copy
Tagasi üles