Kilk: Reinsalu on ise loonud endale ohutu kuvandi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Ettevõtja Rein Kilk küsis, kas mitte IRLi esimeheks kandideeriv Urmas Reinsalu pole mitte ise lasknud endast luua kuvandi kui ohutust poliitilisest figuurist.

«Ei tahaks Reinsalu rollis olla, kui kord oled sa ohutu vahevariant ja kord suss,» sõnas ajakirjanik Priit Hõbemägi Kuku raadio saates «Keskpäevatund», arutledes IRLi esimehekandidaate.

«Kas ta ise pole lasknud endast luua sellist ohutut kuvandit, kolmapäevases ETV «Foorumis» nägime selgete liidrijoontega domineerivat Reinsalut,» leidis Kilk.

«Reinsalu platvorm paistab olevat, et IRL ei vaja autoritaarset juhti, vaid lepitajat,» tõdes ajakirjanik Ainar Ruussaar. «Mina näiteks küll ei saa aru, millist konkreetset innovatiivset ideed IRL praegu kannab.»

«Partei idee ei saa olla üksikküsimused,» nõustus ka Kilk. «Kui Liisa Pakosta tuleb välja jutuga, et sigarette müüa ainult apteegis, siis mulle tuli elavalt silme ette, kuidas madrused ja soldatid hakkavad apteegis suitsu järel käima,» rääkis Rein Kilk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles