Galerii: keskerakond avas vanas rattapoes uue büroo

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy

Peaminister Jüri Ratas, keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ja paljud teised keskerakonna tuntud liikmed osalesid laupäeva pärastlõunal Lääne-Viru maakonnakeskuses erakonna uue büroo avamisüritusel.

Rakveres Laia ja Tallinna tänava nurgal asuv keskerakonna värskeilmeline büroo, kus viimati toimetas jalgrattakauplus, oli avamise puhul inimestest tulvil. Rahvast kogunes kenake hulk ja nii pidid mõned, kes sisse ei mahtunud, seirama sündmust läbi avatud välisukse trepi pealt.

Peaministri saabumisel tervitas teda esimesena Isamaa erakonna liige, endine riigikogulane Marko Pomerants. Praegu suhtekorraldusega tegelev Pomerants lausus autost väljunud Ratasele humoorikalt, et riigijuht võiks olla rõõmsama ilmega, sest büroo avamine on valitsuserakonna jaoks ikkagi tähtis sündmus.

Pomerants lausus tervituseks, et soovib koostööd ja konkurentsi. "Koostööd ei karda, konkurentsi ka. Käin kontrollimas, kas pilt on nähtaval kohal," ütles ta ja ulatas kingituseks enda raamitud pildi kirjaga "Vali kord!", mis pärineb ligemale paarikümne aasta tagusest ajast, mil mees ise esimest korda riigikogu valimistel kandideeris.

Uues keskerakonna büroos pole Marko Pomerantsi foto siiski kõige suurem, kordades suurem on sellest keskerakonna juhi Jüri Ratase paraadpilt.

Teistest erakondadest tulid oma esindusega avamisele tervitama kohalikud sotsiaaldemokraadid, keda esindasid Kadrina vallavanem Kairit Pihlak ja Rakvere abilinnapea Laila Talunik.

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juht Siret Kotka lausus kohaletulnutele, et uues büroos on palju õhku ja seal leidub uut hingamist. "Keskerakond algab Lääne-Virumaal siit ja saab siit uue hingamise. Enne järgmise aasta kohalikke valimisi me seda hingamist Lääne-Virumaal tegelikult juba ka näeme," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles