Selgusid Viljandimaa rannavolle karika võitjad

Priscilla Õmblus
Copy
Kolme etapi kokkuvõttes teenisid Viljandimaa rannavolle karikavõistluste üldvõidu tartlased Steven Meilus ja Johann Olaf Lääne. Fotol (vasakult) Raigo Mõts, Kurmo Külm, Steven Meilus, Johann Olaf Lääne, Riivo Rüütel ja Ragnar Pähn.
Kolme etapi kokkuvõttes teenisid Viljandimaa rannavolle karikavõistluste üldvõidu tartlased Steven Meilus ja Johann Olaf Lääne. Fotol (vasakult) Raigo Mõts, Kurmo Külm, Steven Meilus, Johann Olaf Lääne, Riivo Rüütel ja Ragnar Pähn. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal sai lõppakordi Viljandimaa rannavõrkpalli karikasari: tänavused karikavõitjad on kohalikud mängijad Maren Mõrd ja Ragne Rahuoja ning meestest lõunanaabrid Steven Meilus ja Johann Olaf Lääne.

Juulis kolmapäeviti ja neljapäeviti väldanud karikasarjas selgitati võitjaid kolmes etapis. Maren Mõrd ja Ragne Rahuoja tegid hooajal puhta töö – kogu sarja kestel ei kaotanud nad ühtki mängu.

Karikasarja vedanud Tauno Lipp ütles, et osalejate huvi oli esimese korra kohta üpris suur. "Mängijaid käis ju ka mujalt kui Viljandist: Tartust, Tõrvast ja Pärnust," lausus ta. "Tase oli üpris tugev, sest võistlustules oli mängijaid, kes on varem noppinud tiitleid nii Tartust kui Pärnust."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles