Võistes valmistatud hokikepp jõuab Ameerikasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondise ja Moskva Dünamo väravavaht Mihhail Birjukov on üks Võiste firma Frontier klientidest.
Venemaa koondise ja Moskva Dünamo väravavaht Mihhail Birjukov on üks Võiste firma Frontier klientidest. Foto: Imre Taveter

Pärnumaal Võistes hokivarustust tootev firma Frontier Hockey OÜ saatis eile USAsse NHLi klubile New York Islanders 1000 hokikeppi.


Firma juhataja Imre Taveteri sõnade kohaselt tegi seni Euroopas tunnustust leidnud Võiste meistrimeeste kätetööle head reklaami mullu maailmameistri tiitli võitnud Venemaa koondise väravavaht Mihhail Birjukov, kelle koduklubi Moskva Dünamo on üks Frontieri klientidest.

“Maailmameistrivõistlustel võis näha palju Võistes tehtud keppe, kuid viimasel ajal oleme kanda kinnitamas mõlemas maailma tippliigas,” rääkis Taveter. “Põhja-Ameerika NHLis mängib näiteks Columbus Blue Jacketsi klubi väravavaht Fredrik Norrena meie kepiga ja esimest hooaega toimivas kontinentaalses hokiliigas (KHL) on „meie“ väravavahid Edgars Masalskis, Dmitri Jatchanov ja Mihhail Birjukov.”

Veebruaris näitavad Võiste hokikepimeistrid ainsa Eesti firmana oma toodangut Euroopa suurimal spordikaupade messil “ISPO” Münchenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles