Politsei otsib jätkuvalt seenel kadunuks jäänud 85-aastast Jevgeniat (1)

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Kadunud Jevgenia.
Kadunud Jevgenia. Foto: PPA

Politsei otsib Kuusalu vallas Liiapeksi külas marjule läinud 85-aastast Jevgeniat, kes läks metsa 14. augusti hommikul, ent pole siiani tagasi koju tulnud.

Jevgenia läks metsa möödunud reedel kella 11 paiku. Kadunud isik on umbes 165 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on hallid juuksed. Kodust lahkudes oli tal seljas tumesinine jope ja lilla kampsun, jalas mustad püksid, roosad kummikud ning peas tumehall rätik. Naisterahval oli kaasas ka järelveetav käru.

Suheldes lähedastega tegid politseinikud kindlaks, et Jevgenia sõitis koos oma eaka õega 14. augustil kell 10 Mustakivi bussipeatusest bussiga nr 151 Loksa kanti. Praeguse info kohaselt läksid naised maha kell 11 Kõnnu tee lähedal Liiapeksi külas. Õed läksid marju korjama erinevatesse kohtadesse, kuid leppisid kokku, et kohtuvad bussipeatuse juures kell 17.30. Kui Jevgenia õde ei leidnud Jevgeniat kell 17.30 bussipeatusest, arvas õde, et Jevgenia läks juba varem ära ning suundus ise bussiga koju.

15. augustil said sugulased aru, et Jevgenia on kadunud ja kell 14 hakati iseseisvalt metsatukast teda otsima, naise kadumisest anti kell 16.30 teada ka politseisse.

Jevgenial oli kaasas ratastega kott (vt pilte), mille sees oli tal suur valge ämber ning kaasas ka väiksem valge ämber. Kaasas oli tal vesi, ravimid ja natuke süüa.

Politsei palub kõiki inimesi, kes on metsas või linnaruumis tähele pannud Jevgeniale sarnanevat naist või leiavad metsast või tänavalt esemeid, mis võivad naisele kuuluda (kott, ämber või rohelist värvi pearätt), anda sellest politseile teada numbril 112.

Kadunud Jevgenia.
Kadunud Jevgenia. Foto: PPA
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles