Rakvere ööjooksule anti virtuaalne start

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Jooksjad. Pilt on illustratiivne.
Jooksjad. Pilt on illustratiivne. Foto: Kaido Kabral

Augusti keskel startis Eesti ühe suurema rahvaspordiürituse, Viking Line Eesti Ööjooksu virtuaaljooks. Ürituse korraldusmeeskond jätkab samal ajal ettevalmistusi, et 26. septembriks kavandatud jooks toimuks ka tavapärasel moel Rakvere linnakeskkonnas.

Virtuaal- ehk kaugjooksul saavad kõik ööjooksule kirja pannud osalejad kuni 25. septembri südaööni läbida soovitud distantsi pikkusega 21, 10 või 5 kilomeetrit, samuti eri pikkusega lastejookse, ja teha seda endale sobivas kandis ning keskkonnas.

"Olukorras, kus teadmatust palju nii osalejale kui ka korraldajale, pidasime ainuõigeks luua ka virtuaalselt osalemise võimaluse," rääkis Viking Line Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm. Ta kinnitas, et jätkuvalt tegutsetakse selle nimel, et jooksusõbrad võiksid läbida ööjooksu turvaliselt samuti Rakveres. "Tegelikkuses piisab ju ühest uuest koldest, valitsuse uutest otsustest või ka otsustamatusest ja sündmust ei pruugi kohapeal olla võimalik läbi viia," lisas Torm keerulisele ja pidevalt muutuvale olukorrale viidates.

Kõik virtuaalse ööjooksu läbijad saavad sarnaselt 26. septembri ettevõtmisel osalejatega neile mõeldud lõpetaja medali, jooksusärgi ja teised sinna juurde kuuluvad auhinnad.

Viking Line Eesti Ööjooksu virtuaaljooksu üksikasjalikuma info leiab sündmuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles