GALERII ⟩ Lasnamäel nägi purskkaevude sõud ja kuulis tuntud hitte

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy

Tallinnas algasid täna 30. augustini kestvad Lasnamäe päevad. Peonädalale anti avapauk veesõuga Pae järvel, kus purskkaevud muusika rütmis tööle pandi.

Kel vaatemäng oma silmaga nägemata jäi, võib sellest osa saada ka homme. Korraldajad  lubavad pargi külalistele pakkuda laulvate purskkaevude sõud tuntud maailma hittide saatel ka pühapäeval kella 19st 23ni.

«Imelised veevoolud hakkavad särama kõigi vikerkaarevärvidega ja esitavad pealtvaatajatele oma imeilusa tantsu,» teatavad korraldajad.

Linnaosavanema Vladimir Sveti sõnul jagub nädala jooksul vaatamisväärset veelgi. «Täna algasid ametlikult Lasnamäe Päevad – ees on terve nädal täis kontserte, ekskursioone ja muid linnaosa sünnipäeva üritusi. Selle nädalavahetuse purskkaevude etendus Pae järvel on unikaalne sõu, mida sellises ulatuses näeb Eestis esmakordselt. Loodame, et algavad Lasnamäe Päevad annavad nii lasnamäelastele kui ka teistele tallinlastele suurepärase võimaluse Lasnamäe avastamiseks, kuna programmis on lisaks meelelahutusetendustele ka hulgaliselt piirkonna ajalooga seotud sündmusi,» ütles Svet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles