Järvamaalt on "Liikuma Kutsuva Kooli" aasta tegija konkursil kolm nominenti

Urmas Glase
Copy
Paide Hammerbecki põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Lea Valang (paremal) kinnitab, et enamik õpilasi tuleb tundi rõõmuga.
Paide Hammerbecki põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Lea Valang (paremal) kinnitab, et enamik õpilasi tuleb tundi rõõmuga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tartu Ülikooli liikumislabori programm "Liikuma Kutsuv Kool" tunnustab esmakordselt aasta tegijaid - konkursi nominentide seas on kategoorias "Särav Liikuma Kutsuva Noortealgatus" Imavere põhikooli tervisepäev „Tervisest algab kõik“ ning Paide Hammerbecki põhikool, kes on esindatud lausa kahes kategoorias - "Liikuma Kutsuva Õpetaja" kategoorias jõudis nominentide sekka õpetaja Lea Valang ning kogu kool konkureerib "Parima Distantsõppega Kohaneja" kategoorias.

Imavere Põhikooli tervisepäev „Tervisest algab kõik“ on nelja põhikoolinoore, Lisete Palmi, Maris Taul, Gerle Rännik, Gaimo Salumäe, ühisprojekt, mis oli suunatud Järva valla noortele. Algklassidele suunatud tervisepäeva loengute ja mängude sihiks oli tõsta noorte teadlikkust tervise ja liikumisega seotud teemadel. Noori toetas huvijuht Karmen Kaljula ning õpetaja Taiga Laur.

"Liikuma Kutsuva Õpetaja" kategoorias tunnustusele pretendeeriv Lea Valang Paide Hammerbecki Põhikoolist on kehalise kasvatuse õpetaja, kes distantsõppe esimesest päevast alates hoolitses lisaks õpilaste liikumisvõimalustele ka oma kolleegide liikumise eest, postitades e-päevikusse soovituslikke võimlemiskavasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles