Miks kolida oma kontor Avala ärikvartalisse? Sest asukoht loeb!

AVALA
Copy
Foto: Avala

Klišeena kõlav ütlus, et kinnisvara puhul maksab asukoht, leiab tõestust Avala ärikvartali näol. Seni kehtinud nõudmiste latt tõstetakse kõrgemale, kui see varem on olnud, sest kvartalisse on ühtemoodi mugav tulla nii auto, ühistranspordi kui jalgrattaga. Samal ajal on lähedal kõik olulised transpordisõlmed alustades lennujaamast ja lõpetades bussijaamaga.

Kontori valimisel mõeldakse sageli esimesena asukohale: kas töötajad saavad erinevatest linnaosadest mugavalt tööle tulla, kas kliendid võtavad selle omaks, kas koostööpartneritel on võimalik lennujaamast hõlpsalt kohtumisele tulla? Paljude ärikeskuste puhul saab vastata jaatavalt vaid ühele või kahele punktile. Avalas asuva kontori puhul ei pea tundma muret töötajate, klientide ega partnerite pärast.

Auto, ühistransport või kergliiklusvahend – valik on sinu

Kesklinnas on kõik käe ja jala juures, kuid sinna pääsemine võib osutuda parajaks väljakutseks. Avala unikaalne asukoht tagab kvartalisse ligipääsu nii auto, ühistranspordi kui kergliiklusvahendiga.

Kvartalisse on võimalik autoga tulla Järvevana teelt, Veerenni ja Tehnika tänavalt. Seega pääseb autoga kiirelt nii süda- kui äärelinna. Kesklinnas asuvas büroohoones töötades või seda külastades seistakse sageli järgmisena silmitsi probleemiga, kuhu parkida oma auto. Avalasse kavandatud 850 parkimiskohta tagavad kõigi ärikvartali töötajate ja klientide vajadused.

Kaamos Kinnisvara müügidirektori Kristo Koka sõnul peetakse Avalas lugu keskkonnasäästlikest lahendustest, mistõttu on kvartalis arvestatud 200 elektriautole mõeldud laadimispunktide loomisega. “Keskkonnateadlikkus on üha kasvamas ja meie oleme valmis tulevikku vaatama. Klient ei pea muretsema, et ta tuleb keskkonda, mis on paari aasta pärast amortiseerunud ega paku tänapäevased lahendusi,” ütles Kokk.

Kes aga eelistab autole ühistransporti, siis tänu heale asukohale on kvartalisse tagatud mugav ligipääs ka bussiga. Kvartalisse jõuab mitmelt poolt Tallinnast bussiliinidega 16 ja 17A. Lisaks asuvad jalutuskäigu kaugusel liinide 12, 13 ja 45 peatused ning rongipeatused. Hetkel töötatakse selle nimel, et rongipeatus rajataks ka otse kvartali vahetusse lähedusse.

Kergliiklejatele tagab sujuva kohalejõudmise Järvevana teel väljaarendatud kergliiklusteede võrgustik. Turvaliselt, mööda kergliiklusteid, saab lähenda ka näiteks Veerenni tänava või Filtri tee kaudu. Jalgrattaga tulijate mugavusele mõeldes on Avalasse loodud jalgrattaparkla koos duširuumidega, et erksalt tööpäeva alustada. Loomulikult on kvartalisse tulemas ka elektritõukerataste laadimispunktid.

Need, kes eelistavad kesklinnas jala liikuda, pääsevad kvartalisse samuti hõlpsalt kohale.

Ärikvartalite juures hinnatakse auto, kohaliku ühistranspordi ja kergliiklusvahenditega ligipääsemise kõrval ka suurte transpordisõlmede lähedust. Avala asub ühtemoodi lühikese sõidu kaugusel nii lennujaamast, bussijaamast kui lähiaastail valmivast Rail Balticu terminalist. “Meie klientidele ei saa takistuseks püsiv transpordiühendus lennujaamaga,” märkis Kokk.

Foto: Avala

Hea asukohaga terviklik kvartal

Kuigi kesklinnas on kõik vajalik nagunii läheduses, soovitakse tänapäeva kiire elutempo juures tööpäeva eel, ajal ja järel kõik vajalikud asjaajamised võimalikult ajasäästlikult ära teha. Erinevalt üksikutest büroohoonetest, kus on parimal juhul tagatud vaid mõni hädapärane teenus, on Avala kvartalis võimalik peaaegu kõik argitoimetused mugavalt korda ajada. Terviklikus kvartalis on võimalik soetada vajalik toidukaup, pesu pesta, võtta välja oma postipakid ja pärast tööd trennis käia. Avalast ei saa puuduma ka lõunarestoran, kus klientide, koostööpartnerite või kolleegidega süüa. “Oluliselt täiendab kvartalit peatselt avatav DEPO, mis kindlasti ei ole enam ainult ehituspood,” märkis Kokk.

Kvartali läheduses asub tervishoiuteenust pakkuv ettevõte, mis aitab lahendada ka mure, kuhu oma töötajad töötervishoiuarsti juurde suunata. “Kvartalisiseselt panustame ettevõtete vahel tekkiva edasiviiva sünergia loomisesse,” avaldas Kokk laiema nägemuse.

Avala ärikvartal asub kiiresti muutuvas piirkonnas, mille arengus annab kindlasti järgmise käigu Veerenni asumi edasine väljaarendamine. Ennekõike Magasini tänava lõpu uue näoga saaks Avala püsiühenduse linnasüdamega, kuhu avanevad büroohoonetest lummavad vaated.

Copy
Tagasi üles