Tagasi kooli turvaliselt ja täis kõhuga: šokolaadiga glasuuritud kohukesed Magija tervitavad õpilasi uue õppeaasta alguse puhul.

Copy
Foto: Magija

Sügis on maagiline aastaaeg, mil näeme looduse silmapaistvaimat muutumist ning lisaks sellele ka meie eluviisi muutumist - naaseme oma tööde ning teadmiste omandamise rütmi. Õigus küll, seda aega saadab mitte ainult rõõmus esimese septembri koolikell, vaid ka lapsevanemate valvsust suurendav statistika. Pimedus tabab koolilapsi sageli enne seda, kui nad pärast koolitunde ja erinevaid kooliväliseid tegevusi koju jõuavad. Statistika näitab, et igal aastal just sügisel ja talvel kasvab märgatavalt kannatada saanud või koguni hukkunud jalakäijate arv.

Laste ohutuse eest tänavaliikluses kannavad hoolt mitte ainult nende vanemad ning korrakaitsjad. Ka ettevõte Žemaitijos pienas jätkab juba kolmandat aastat oma sotsiaalkampaaniat – uue õppeaasta alguses kingib lastele lõbusad helkurid. Nähtavus teel – turvaline jalakäija. Žemaitijos pienas korraldab seda kampaaniat mitte juhuslikult. Küsitlused on näidanud, et iga teine Eesti neljanda klassi õpilane ei tunne end tänaval turvaliselt, kuid viiest kümneaastasest lapsest lähevad neli kooli ja tulevad koolist tagasi koju iseseisvalt.

Foto: Magija

Lapsevanemad saadavad paljud õpilased iga päev kooliteele mitte tühjade kätega, vaid panevad neile kaasa mitu tähtsat asja. Pisut tähelepanu ja armastust – lemmikkohukese Magija, kaitseks teel ähvardavate ohtude eest – värvilise helkuri. „Ole turvaline ja söönud, minu kalleim vara“, mõtleb iga lapsevanem.

Kas teie laps jumaldab neid magusaid kohupiimadesserte ja kas ta kaunistaks meelsasti oma koolikoti Magija kohukesekujulise helkuriga? Maagilised helkurid jõuavad juba õige varsti paljudesse Eesti haridusasutustesse.

Laste sümpaatia võitis Magija tänu suus sulavale maitsele. Neid šokolaadiga kaetud värskeid, pehmeid kohukesi armastavad ja hindavad paljud ostjad. Nimelt Magija kohukesed on muutunud täiuslikuks selle tooteliigi klassikaks, sest neid toodetakse juba palju aastaid ainult parima kvaliteediga, erimeetodil valmistatavast, värskest kohupiimast ilma paksendajate, stabilisaatorite või säilitusaineteta. Lapsevanemad ostavad meeleldi neid kohukesi oma lastele: on ju need mitte ainult maitsvad, vaid ka valke ja kaltsiumit sisaldavad väärtuslikud suupisted. Need ained on eriti vajalikud kasvava lapse organismile.

Nüüdsest kingib kohuke Magija mitte ainult imeliselt maitsvaid hetki, vaid ka kaitseb ning hooldab kõikide perede ja meie riigi suurimat vara – lapsi.

Foto: Magija
Copy
Tagasi üles