Lähipäevade maksimumtemperatuurid jäävad kõige rohkem kahekümne kanti

BNS
Copy
Eestimaa hilissuvi. 
Eestimaa hilissuvi. Foto: Arvo Meeks

Hilissuvi toob lähipäevadeks mõningast sadu ja õhutemperatuure, mis eriti üle kahekümne soojakraadi ei kerki.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul, pärast keskööd põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 8-11, rannikul kuni 15 kraadi. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 15-19 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 5-11, rannikul kohati 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 16-20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm ja mitmel pool tekib udu. Puhub ida, kirdetuul 3-9. Saartel tugevneb tuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 4-9, saarte rannikul kohati kuni 15 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub ida- ja kirdetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles