Aianduskeskus Hansaplant kutsub. Tule Suurele lillesibulate päevale 5.09

Hansaplant
Copy
Foto: Hansaplant

Lillesibulate valik on suur ja mitmekülgne ning imeilusa kevadise õitseva aia rajamine võib olla keeruline. Aga selleks, et lillesibulate valik ja kevade istutamine oleks meeleolukas ning täis inspiratsiooni, siis kutsub aianduskeksus Hansaplant Sind SUURELE LILLESIBULATE PÄEVALE. Sel teemapäeval räägime lillesibulate istutamisest, põnevatest sibullillede sortidest ning uutest trendidest sibullillede maailmas. Osalemine on kõigile TASUTA!

Suurel lillesibulatele pühendatud päeval on Hansaplantis külas suur sibullillede austaja ja Tallinna Botaanikaaia noorim vanemaednik Marit Mäesaar, kes räägib nii lillesibulate valimisest ning istutamise põhitõdedest, tutvustab uusi, põnevaid ja trendikaid sibullillede sorte ning tutvustab, miks ja kuidas saab luua juba täna ka oma rõdule või terrassile kevadistest õitsejatest lilleseadet.

SUURE LILLESIBULATE PÄEVA KAVA:

Kell 11:00 -  Lillesibulate valimise ja istutamise ABC

Leiame vastuseid küsimustele, milliseid lillesibulaid valida ja kuidas istutada.

Kell 12:00 - Tutvume uute, põnevate ja trendikate sibullillede sortidega

Saame teada, millised on uued sibullillede sordid ning kuuleme ka sellest, millised sibullilled on täna aedades eriti trendikad (vihjeks siinkohal laugud ja püvililled).

Kell 13:00 -  Lillesibulad konteineritesse - mida ja kuidas?

Sibullilled ei pea olema vaid neile, kes omavad aeda. Järjest enam istutatakse sibullilli ka taimepottidesse, et kevadvärve ka varakevadel oma rõdul või terrassil nautida. Räägime, kuidas seda teha ja millele tähelepanu pöörata.

Päeva jooksul on kohal ka Innotrade aiandusekspert Eneli Käger, kes annab nõu nii sibullillede väetamise, sügisese väetamise kui ka taimekaitse kohta.

Rohkem infot leiad ürituse Facebook’i lehelt!

Kui sa soovid asjatundja nõu ning koguda palju inspiratsiooni kevadise õitseva aia rajamiseks, siis tule sel laupäeval, 5. septmbril sibullillede teemapäevale aianduskeskusesse Hansaplant (Kangru tee 19, Vaela). Osalemine on tasuta! 

Copy
Tagasi üles