Tallinna Hoiu-laenühistul täitus 10 edukat tegevusaastat.

Tallinna Hoiu-laenuühistu
Copy
Foto: Tallinna Hoiu-laenuühistu

Juunis 2020 sai Tallinna Hoiu-laenuühistu 10 aastaseks. Suurt päeva tähistasime 27. augustil lauluväljakul. Kokku osales peol 900 inimest. Selleaastane üritus oli kevadiste sündmuste ja meedia paanikakülvamise tõttu viimase hetkeni küsimärgi all. Õnneks saime siiski peo korraldada ning liikmete soov osaleda oli suur.

Lubatud – tehtud!

Eesti ühe suurema hoiu-laenuühistu jaoks oli eelmine majandusaasta senise tegevuse edukaim.  „Lõpetamisime aasta kasumlikult, meiega liitus üle 400 uue hoiustaja. Avasime uue kontori Tartu kesklinnas nii praegustele kui ka tulevastele klientidele. Edukas aasta on märk sellest, et liikmed on meie senise tegevusega rahul!“ selgitas Annely Ojamets.

Foto: Tallinna Hoiu-laenuühistu

Kontsert ja pidulik laud

Kuigi hommikupoolikul sadas vihma, kadusid pilved õhtuks ning kell 18 oli ilus päikeseline ilm.

Õhtut rikastasid muusikalised etteasted ning inimeste omavaheline suhtlemine. Inimesed rääkisid omavahel ja võimalus oli suhelda ka THLÜ juhatusega, kellelt küsiti inimesi huvitavate erinevate teemade kohta. Esines Gerli Padar, kelle jaoks oli see suurim publik alates eriolukorrast. Õhtu tipphetkeks oli meeleolukas Ivo Linna kontsert ning meeldejäävad maitseelamused.

Uus hoius – kogumishoius

Varasemale hoiustamisvõimalusele lisaks pakub Tallinna Hoiu-laenuühistu alates sellest aastast oma liikmetele võimalust paigutada raha kasvuhoiusele. „Kasvuhoius on mõeldud veelgi suurema tulu kasvatamiseks ning sobib hästi neile, kes ei soovi koheselt intresse kätte saada, vaid lisada need igakuiselt oma hoiusele juurde. Samuti saavad selle võimaluse valinud liikmed teha soovi korral täiendavad sissemaksed, mis omakorda suurendavad veelgi hoiust ja seetõttu ka sellest saadavat tulu,“ kommenteeris Annely.

Meeleolukas programm kestis mõned tunnid ning THLÜ juhatus ning külalised lahkusid ülevas meeleolus.

Tallinna Hoiu-laenuühistu on asutatud ja tegutseb finantseerimisteenuseid osutava ettevõttena põhikirja ja Eesti Vabariigi õigusaktide alusel juba 2010. aastast. Ettevõtte osakapital on kasvanud ligi kolme miljoni euroni (2 593 723 eurot), mistõttu on tegemist Eesti ühe suurema hoiu-laenuühistuga.

Tallinna Hoiu-laenuühistu pakub võimalusi raha hoiustamiseks ja laenude võtmiseks. Esmalt tuleb astuda aga ühistu liikmeks: kirjutada avaldus, tasuda sisseastumis- ja osamaks. Sisseastumismaksu suurus on nii füüsilistele kui ka juriidilistele isikutele 10 eurot, osamaksu alammäär on füüsilistele isikutele 30 eurot ja juriidilistele isikutele 300 eurot.

Tallinna Hoiu-laenuühistu liikmete seas on nii vanemaid kui nooremaid hoiustajaid vanuses 30 kuni 85 aastat. Minimaalselt saab Tallinna Hoiu-laenuühistus hoiustada 2000 eurot, kuid investeeritud summad jäävad tavaliselt 10 000 kuni 25 000 euro vahele.

Foto: Tallinna Hoiu-laenuühistu

Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna HLÜ tegevuse ja finantsteenuste tingimustega, vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Tallinna esindus asub Tallinna kesklinnas Narva mnt 2. Avatud E–R 8–18 ja L 10–15. Lisainfo: info@erahoius.ee, telefon 663 0118

Tartu esindus asub Tartu kesklinnas Küüni 7. Avatud E–R 10–16. Lisainfo: tartu@erahoius.ee, telefon 622 9022.

Copy
Tagasi üles