Tallinn teeb söögikohtadele ja poodidele taas rendisoodustuse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Tallinna linnavalitsus teeb vanalinnas tegutsevatele toitlustusettevõtetele 80protsendilise rendisoodustuse, väliterrasside eest ei küsita lähiajal üldse raha.
Tallinna linnavalitsus teeb vanalinnas tegutsevatele toitlustusettevõtetele 80protsendilise rendisoodustuse, väliterrasside eest ei küsita lähiajal üldse raha. Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavalitsus otsustas, et linna pindadel tegutsevad toitlustus-, kaubandus- ja meelelahutusasutused vabastatakse rendi maksmisest 80 protsendi ulatuses alates septembrist kuni detsembri lõpuni.

Peale selle vabastatakse maksust kõik söögikohtade väliterrassid, kinnitas abilinnapea Aivar Riisalu.

«Meil on üleskutse ettevõtjatele, et ka nemad jälgiksid oma tegevuses ohutusmeetmeid, jälgiksid hajutatust. Linna poolt võin lubada seda, et me teeme linna turismiturunduse kampaaniat selliselt, et vanalinna jõuaksid ka Eesti inimesed ja isegi tallinlased. Sõnum on see, et lähikuudel on võimalik Tallinna vanalinna jälle avastada ka neil, kes võibolla aastaid ei ole tahtnud sinna minna, sest seal on kogu aeg olnud väga palju välismaalasi, ja kes tahaksid võibolla natuke privaatsemalt seda väikest imet nautida,» rääkis Riisalu linnavalitsuse pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles